Κροατία: Συνέντευξη με τον Marko Bošnjak | Η μυστηριώδης εμφάνιση του Moli za nas και η ευκαιρία για την Eurovision μέσα από το Dora 2022! (Video)

Μετά και την επιλογή του για τον φετινό εθνικό τελικό της Κροατίας, Dora 2022, ο Marko Bošnjak μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τους Απόστολο Μπογιάννο και Αποστόλη Ματάμη.

Ο Marko είναι ένας εκ των φιναλίστ του εθνικού τελικού της Κροατίας για την Eurovision 2022, και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την χώρα του με το τραγούδι “Moli za nas”.

Σκεφτόμουν την συμμετοχή μου στην Eurovision από παιδί. Έβλεπα πάντα τον διαγωνισμό με όλη μου την οικογένεια και ήθελα να βρεθώ στην μεγάλη αυτή σκηνή. Όταν ήμουν στο λύκειο και έβλεπα το όνειρο μου να γίνω τραγουδιστής να πραγματοποιείται ένιωθα πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Και τώρα, που επιλέχθηκα για τον εθνικό τελικό, αισθάνομαι ότι είμαι πιο κοντά από ποτέ, αρκεί βέβαια να κερδίσω. Το “Moli za nas” μεταφέρει ένα γενικό μήνυμα, για τα θέματα που αντιμετωπίζει κάποιος σχετικά με την αποδοχή της προσωπικής του ταυτότητας στην κοινωνία που ζούμε τώρα. Αφορά τον κόσμο που πρέπει να χτίσουμε κατα κάποιο τρόπο και είναι ένα άκρως συναισθηματικό μήνυμα από εμένα, μέσα από ένα τραγούδι που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα μου αυτή τη περίοδο. Το γεγονός ότι ειναι στα κροατικά ίσως το κάνει πιο συναισθηματικό και αγαπητό στον κόσμο και θα μείνει έτσι σε περίπωση που κερδίσω και πάω στην Eurovision. Το τραγούδι δεν γράφτηκε εξ αρχης για τον διαγωνισμό ωστόσο ακούγοντας το ντέμο σκεφτήκαμε πως με την κατάλληλη σκηνική παρουσία θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για τον σκοπό αυτό. 

Ο Marko δεν δίστασε να μας μιλήσει και για τα πλάνα του σχετικά με την σκηνική του εμφάνιση στον τελικό:

Θα πρέπει να περιμένετε μία δραματική και μυστηριώδη εμφάνιση με διάφορα εφέ. Θα είμαι μόνος στην σκηνή και όλα τα εφέ θα λαμβάνουν χώρα πίσω από εμένα. Θέλω πραγματικά να σας δείξω το αποτέλεσμα γιατί είναι στα αλήθεια υπέροχο. Δεν μπορώ να περιμένω. Πρόκειται να είναι πραγματικά μια πολύ καλή εμφάνιση παγκοσμίων προδαγραφών. 

Από τα συνυποψήφια τραγούδια του εθνικού τελικού έχει ξεχωρίσει αυτό της Tia.

Αγαπημένη του κροατική συμμετοχή είναι αυτή της Severina (2006). Από τον διαγωνισμό γενικότερα ξεχωρίζει τις συμμετοχές των Go_A (Ουκρανία 2021), Ruslana (Ουκρανία 2004), Loreen (Σουηδία 2012) και Loïc Nottet (Βέλγιο 2015).

Το 2015 είχε διαγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο του Σέρβικου σόου Pinkove Zvezdice κάτι που του έδωσε πολύτιμες εμπειρίες χάρις τις ευακιρίες που είχε να βρεθεί σε μια σκηνή με αρκετούς eurostars ενώ ήταν μονάχα έντεκα ετών.

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με κάποιον σταρ του διαγωνισμού δήλωσε πως αυτός θα ήταν αναμφίβολα ο Mahmood (Ιταλία 2019, 2022)

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Marko μας χάρισε ένα μέρος της συμμετοχής του ακαπέλα.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη του Marko Bošnjak στο video που ακολουθεί:

Ακούστε το “Moli za nas“, την  συμμετοχή του Marko Bošnjak στο Dora 2022!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα της Κροατίας στον διαγωνισμό και το Dora 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *