Κύπρος: Πρόταση στην Ήβη Αδάμου για την Eurovision 2022;

Μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha Κύπρου«Με αγάπη Χριστιάνα», έγιναν περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με τη συμμετοχή του νησιού της Αφροδίτης στην Eurovision 2022.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Χάρης Παπαθεοχάρους, αναφέρθηκε στις φήμες αλλά και σε όσα διαβάσατε πρώτοι σε εμάς, για την εμπλοκή στη φετινή κυπριακή συμμετοχή, του ελληνικής καταγωγής δημιουργού και παραγωγού με έδρα την Σουηδία, Alex P.

Ωστόσο, αυτό που τονίστηκε είναι ότι το ΡΙΚ,  δεν έχει καταλήξει ακόμα ούτε στο τραγούδι, ούτε στον καλλιτέχνη που θα βρεθεί στο Τορίνο.

Τέλος, αναφέρθηκε στο σενάριο Ήβη Αδάμου, ένα όνομα που πέφτει κάθε χρόνο στο τραπέζι, λέγοντας πως έχει γίνει πρόταση στην νεαρή τραγουδίστρια να εκπροσωπήσει την Κύπρο ξανά, μετά από δέκα χρόνια.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Ποιος πιστεύετε ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2022; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Α καλά, 4 Φλεβάρη και σε ένα μήνα περίπου πρέπει να υπάρχουν: τραγούδι, βίντεο κλιπ, σχέδια για σκηνική παρουσία, συνολικοε προϋπολογισμός αλλά τι λέω? Εδώ δεν έχει βρεθεί ακόμα ο καλλιτέχνης.. Μακάρι να πάνε όλα καλά στην Κύπρο!

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Ή θέλουν να κρατήσουν σε αγωνία τους φαν ή βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση (για να μη πω διαλυση) εκεί στο ΡΙΚ.
    Είναι δυνατόν 1 μήνα περίπου πριν την κατάθεση της συμμετοχής να μην έχουν βρει ούτε καν τον τραγουδιστή;;;

    Απάντηση
  3. Benedictos
    Benedictos says:

    Βλέπω να μην προλαβαίνουν και να στέλνουν τελευταία μέρα 6 άτομα από τη δημοτική χωρωδια της Λεμεσου για να αυτοσχεδιάσουν αν συνεχίσουν έτσι αυτό το τροπάρι οι Κύπριοι αδελφοί, απλά για να στείλουν κατι…Πραγματικά κρίμα που δεν κεφαλαιοποιειται η απίστευτη δυναμική που τους έδωσε το 2018 η Φουρειρα και άγονται και φέρονται από συγκεκριμένες νοοτροπίες.

    Απάντηση
  4. GeorgeCY
    GeorgeCY says:

    Στο ΡΙΚ είναι σαν να διακατέχονται από εμμονές.
    Πριν μερικά χρόνια είχαμε τον G:Son, τώρα είναι ο Alex P.
    Πολύ φοβάμαι ότι μόνο ένας αποκλεισμός θα μας ξυπνήσει.

    Απάντηση
      • GeorgeCY
        GeorgeCY says:

        Πες μου μια επιτυχία που έχει κάνει ο συγκεκριμένος εκτός διαγωνισμού;
        Κατέστρεψε την Τάμτα με το Fuego V2 που της έδωσε και τώρα θα καταστρέψει και την Ήβη.
        Η Ελλάδα θα είναι πάλι πάνω από εμάς, γιατί η ΕΡΤ το βλέπει σοβαρά και δεν ψωνίζεται με φίρμες όπως κάνει το ΡΙΚ.

        Απάντηση
        • MadProfessor
          MadProfessor says:

          Aν καταστραφηκε καποιας η καριερα μετα τη γιουροβιζιον τα τελευταια χρονια ηταν της Ντεμυ που ηταν ανερχομενη. Η καριερα της Ταμτας απο την αλλη επνεε τα λοισθια οταν πηγε και μια χαρα της ηρθε η 13η θεση. Ετοιμασου να την δεις σε σημαντικη κριτικη επιτροπη του χρονου!

          Απάντηση
          • GeorgeCY
            GeorgeCY says:

            επνεε τα λοισθια η καριέρα της Τάμτα πριν πάει στην Γιουροβίζιον;Μάλλον κάπου μπερδεύεσαι φίλε.
            Η Τάμτα πριν πάει στην Γιουροβίζιον ήταν κριτής στο X factor για δυο σαιζόν, είχε νούμερο ένα Χιτ με το «ήλιους και θάλασσες» το καλοκαίρι πριν πάει, δούλευε με τις Μέλισσες στο ΒΟΧ και ήταν ο διακαής πόθος όλων των φαν να πάει.
            Και τί έγινε ; της έδωσε ο ALEX P. το Fuego V2 και φτάσαμε να λέμε ευχαριστώ στην Ελλάδα την Γεωργία και την Ρωσία που μας έδωσαν 40 βαθμούς αλλιώς θα ερχόμασταν 25η.
            Η μόνη διαφορά της Τάμτα με την Demy είναι ότι η Τάμτα ήταν τυχερή και μετά την Γιουροβίζιον της έδωσαν την χιτάρα με τον Σνικ και απογειώθηκε ενώ η Πανικ μέχρι και σήμερα δίνει το ένα κακό τραγούδι μετά το άλλο στην Demy.
            Όσο για την επιτροπή του χρόνου αυτό το λες εσυ επιτυχία; Εδώ ξεφτιλίζονται η Βανδή και ο Φασουλής τόσα χρόνια στο σόου του Κοκλώνη.

          • MadProfessor
            MadProfessor says:

            Η Ντεμυ ηταν το πιο υποσχομενο νεο αιμα στην ελληνικη μουσικη σκηνη οταν πηγε. Ο Κοντοπουλος με τις χαζομαρες που τις εδωσε, ο Φωκας με την ημιτελη του σκηνικη προσεγγιση και ο Αλεξ Παναγη με τις εμμονες του την κατεστρεψαν εξου και εξαφανιστηκε εκτοτε απο προσωπου γης. Εκτοτε τους εχει μεινει μια φοβια και ψαχνουν νεο αιμα απο αλλου ετσι σε περιπτωση που προκυψει αποτυχια η ζημια να ειναι διαχειρησιμη.

            Αντιθετα η Ταμτα οταν πηγε ηταν ηδη 38 χρονων και η εικονα του ποπ icon ειχε αρχισει να ξεθωριαζει. Με το replay εκανε boost στην καριερα της, την εμαθαν στο εξωτερικο και το ιδιο το κομματι ειναι το πιο επιτυχημενο της σιγκλ στο Spotify. Ακολουθησε το Σενιοριτα που εγινε επισης πολυ μεγαλη επιτυχια και η ιδια εξακολουθει μεχρι σημερα να εργαζεται με επιτυχια. Μπορει εσενα η 13η θεση που εφερε να θεωρειται αποτυχια αλλα παραμενει η 2η καλυτερη θεση που πηρε η Κυπρος στο διαγωνισμο απο το 2005 και μετα. Οπως και το La la love ειναι η τριτη καλυτερη. Τα παντα ειναι σχετικα, ισως αν ερχοταν 13η με την Ελλαδα το αποτελεσμα να ειχε αλλη βαρυτητα για την ιδια γιατι εκει τα ΜΜΕ και το φαντομ ειναι πολυ πιο τοξικα απ οτι στην Κυπρο και δεν κολλούν τοσο στο βαθμολογικο αποτελεσμα. Ειναι πιο χαλαρο να εκπροσωπεις την Κυπρο γιατι δεν υπαρχει η ιδια πιεση. Δες η Ευριδικη που εφαγε αποκλεισμο αλλα δεν εγινε και τιποτα. Αν εκπροσωπουσε την Ελλαδα θα τα μαζευε την επομενη και θα επεστρεφε στην Κυπρο.
            Οπως και να χει, λαθη σιγουρα εγιναν με το Ριπλει και απο το Ρικ και απο την εταιρία και απο την Σασα που το εστησε και την Κατσαιτη που την εντυσε. Δεν ειχε ομως κοστος για την καριερα της.

            Οσον αφορα το “βαθμολογικο πανερι” και απο που προηλθαν οι βαθμοι καλυτερα να μην το αναφερεις. Δεν ειμαι κανενα παιδαρελι που δεν ξερει πως λειτουργουν τα πραγματα με ολες τις αποστολες στο παρασκηνιο καθε χρονο. Την τιμησαν οι δυο χωρες της με ψηλες βαθμολογιες, ε και; Ειχαν και καποια δικαιολογια οταν το εκαναν. Τα ιδια κανουν ολοι και υπαρχουν πολυ πιο “ενοχες” συνεννοησεις απο αυτες.

    • MadProfessor
      MadProfessor says:

      Για να υπαρχει πληροφορηση πρεπει να υπαρχει αμοιβαια εκτιμηση και κυριως εμπιστοσυνη που εκπηγαζει απο τον πρωτερο βιο και τις αγαθες προθεσεις και των δυο συμβαλλομενων μερων.

      Απάντηση
  5. MadProfessor
    MadProfessor says:

    Το τραγουδι εχει ηδη αποφασιστει οπως και η καλλιτεχνικη ομαδα που θα το σκηνοθετησει. Θα δημοσιοποιηθει 2η εβδομαδα Μαρτιου. Ο ερμηνευτης θα αποφασιστει μεσα στην ερχομενη εβδομαδα αν δεν εχει ηδη αποφασιστει

    Απάντηση
  6. GeorgeCY
    GeorgeCY says:

    @MadProfessor
    η σύγκριση της Ντέμυ με την Τάμτα είναι εντελώς άτοπη.
    Η Τάμτα ήταν μια σούπερ σταρ, με μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα και την πήρε ο Alex P. και την κατέστρεψε.
    Η Ντέμυ ήταν μια νέα τραγουδίστρια χωρίς εμπειρία στα Live, που είχε κάνει κάποιες μεγάλες επιτυχίες στην Ελληνική δισκογραφία.
    Το ότι το replay ειναι το πιο επιτυχημενο της σιγκλ στο Spotify. Είναι αστείο και να το λες. Σε όλους τους καλλιτέχνες συμβαίνει αυτό με την συμμετοχή τους στην Γιουοροβίζιον, ακόμα και στην Ντέμη.
    Η 13 θέση για την χώρα μας με έναν καλλιτέχνη σαν τον Hovig θα ήταν όντως επιτυχία, με την Τάμτα όμως είναι αποτυχία. Η Τάμτα είναι καλλιτεχνάρα, και αν της έδινε καλύτερο κομμάτι ο Alex P. θα μπορούσε άνετε να είναι τοπ 10.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *