Λετονία: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης του τελικού του Supernova 2022!

Τρεις ημέρες μετά τη διεξαγωγή του ημιτελικού του Supernova 2022, η λετονική κρατική ραδιοτηλεόραση ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης του επερχόμενου λετονικού εθνικού τελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Δέκα τραγούδια προκρίθηκαν το προηγούμενο Σάββατο στον μεγάλο τελικό του Supernova 2022 και ένα εξ αυτών θα εκπροσωπήσει τη χώρα της Βαλτικής στη Eurovision 2022. Τα τραγούδια αυτά, όπως θα εμφανιστούν βάσει σειράς εμφάνισης, είναι:

  1. Raum – “Plans
  2. Linda Rušeniece – “Pay My Own Bills
  3. Bermudu Divstūris – “Bad
  4. Miks Galvanovskis – “I’m Just a Sinner
  5. Bujāns – “He, She, You & Me
  6. Elīna Gluzunova – “Es pabiju tur
  7. Citi Zēni – “Eat Your Salad
  8. Inspo – “A Happy Place
  9. Mēs Jūs Mīlam – “Rich Itch
  10. Aminata – “I’m Letting You Go

Το LTV ανακοίνωσε, επίσης, πως στον προσεχή τελικό της λετονικής εθνικής επιλογής, θα κάνουν την εμφάνισή τους οι The Roop και ο Uku Suviste. Η επιλογή αμφότερων των περσινών εκπροσώπων της Λιθουανίας και της Εσθονίας στη Eurovision 2021 γίνεται σημειολογικά, καθώς το Σάββατο επιλέγουν τον εκπρόσωπό τους εκτός από τη Λετονία και οι άλλες δύο χώρες της Βαλτικής.

Παράλληλα, όπως χαρακτηριστικά διευκρίνισαν οι ιθύνοντες της λετονικής ραδιοτηλεόρασης, οι τηλεθεατές θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν όσες φορές θέλουν τα τραγούδια της αρεσκείας τους. Υπενθυμίζουμε πως το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από την προτίμηση των Λετονών τηλεθεατών και κατά 50% από την προτίμηση της κριτικής επιτροπής που θα απαρτίζεται από γηγενείς και μη γηγενείς επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας.

Ο μεγάλος τελικός του Supernova 2022 θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 21:05 και θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του LTV1, πατώντας ΕΔΩ.

Πηγή: ESCBubble

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    “Κατάφεραν” και απέκλεισαν τα όποια καλά τραγούδια είχαν.
    Από τα εναπομείναντα μόνο το “I’m Just a Sinner“ ίσως αξίζει.
    Της Aminata καμία σχέση με το Love Injected.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *