Λετονία: Απόψε ο τελικός του Supernova 2022!

Η ώρα για την ανάδειξη της συμμετοχής της Λετονίας στη Eurovision 2022 έφτασε. Σήμερα διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Supernova 2022, της διαδικασίας ανάδειξης του εκπροσώπου της χώρας της Βαλτικής στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Οι συμμετέχοντες

Έντεκα καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στον αποψινό μεγάλο τελικό του Supernova 2022, με τον μεγάλο νικητή του αποψινού σόου να εκπροσωπεί τη Λετονία στο Τορίνο.

Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από την προτίμηση των Λετονών τηλεθεατών και κατά 50% από την προτίμηση της κριτικής επιτροπής που θα απαρτίζεται από γηγενείς και μη γηγενείς επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας.

Οι συμμετέχοντες του αποψινού μεγάλου τελικού είναι:

  1. Raum – “Plans
  2. Linda Rušeniece – “Pay My Own Bills
  3. Bermudu Divstūris – “Bad
  4. Miks Galvanovskis – “I’m Just a Sinner
  5. Bujāns – “He, She, You & Me
  6. Elīna Gluzunova – “Es pabiju tur
  7. Citi Zēni – “Eat Your Salad
  8. Inspo – “A Happy Place
  9. Mēs Jūs Mīlam – “Rich Itch
  10. Aminata – “I’m Letting You Go
  11. Miks Dukurs –“First Love“

Στον μεγάλο τελικό της λετονικής εθνικής επιλογής, θα κάνουν την εμφάνισή τους οι The Roop και ο Uku Suviste. Η επιλογή αμφότερων των περσινών εκπροσώπων της Λιθουανίας και της Εσθονίας στη Eurovision 2021 γίνεται σημειολογικά, καθώς σήμερα επιλέγουν τον εκπρόσωπό τους εκτός από τη Λετονία και οι άλλες δύο χώρες της Βαλτικής.

Παρουσιαστές του Supenova 2022 θα είναι οι Katie Schönberg και Lauris Reiniks.

Ο μεγάλος τελικός του Supernova 2022 αρχίζει στις 21:05 και θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του LTV1, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Λετονίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *