Νέα Eurovision Εκπομπή: Οι Έλληνες eurostars εύχονται καλή επιτυχία στην Amanda!

Εκτός από την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του American Song Contest, σας είχαμε πει πως η ΕΡΤ ετοιμάζει μία ακόμη τηλεοπτική έκπληξη για τους Έλληνες eurofans! Όπως αναφέρει το protothema αλλά και σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, βρίσκεται ήδη στα σκαριά μία νέα εκπομπή με θέμα την Eurovision και πρωταγωνίστρια, ποια άλλη την Amanda!

Στην εκπομπή αυτή, που θα αποτελείται από έξι κατά πάσα πιθανότατα επεισόδια, η Amanda θα συναντά παλαιότερους Έλληνες eurostar. Οι βετεράνοι της Eurovision θα δίνουν τις συμβουλές τους στην Amanda, ενώ θα αποκαλύπτουν και άγνωστες λεπτομέρειες από την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι Έλληνες φαν θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά, να δούνε και ανέκδοτο υλικό, πλάνα από πρόβες, παρασκήνια κλπ.

Κεντρικό πρόσωπο φυσικά όλων αυτών των εκπομπών θα είναι η Αμάντα Γεωργιάδη. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δούμε όλους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, που άφησαν σημαντικές στιγμές στον θεσμό. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα από πλευράς ΕΡΤ, η εκπομπή αναμένεται να μεταδίδεται τα σαββατοκύριακα και φυσικά πριν την έναρξη των προβών για την Eurovision 2022.

Με πολλή θετική ενέργεια η Amanda από τους προκατόχους της, μία ΕΡΤ συνειδητοποιημένη και αποφασισμένη για ένα δεύτερο στη σειρά καλό αποτέλεσμα, μία καλλιτεχνική ομάδα έμπειρη και έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία, η Ελλάδα πηγαίνει στο Τορίνο με συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά με βλέψεις και προσδοκίες …

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

Πηγή: Protothema
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision Greece
    Eurovision Greece says:

    Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τις ειδήσεις που μας μεταφέρετε. Μήπως γνωρίζετε πότε θα ακούσουμε τη συμμετοχή μας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    Απάντηση
  2. y
    y says:

    Ακουσα καπου το τραγουδι αλλα μονο λιγο απο την αρχη σε ντεμο εκδοχη acapella , αμα το die together ειναι οντως αυτο που θα μας εκπροσωπήσει και άμα ο Φωκάς δε μας σκοτώσει με την σκηνική παρουσία πάμε για μεγάλα πράγματα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *