Νορβηγία: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των Subwoolfer;

Το βράδυ του Σαββάτου, οι Subwoolfer κέρδισαν τον τελικό του Melodi Grand Prix. Επομένως, η Νορβηγία θα στείλει ένα μασκοφόρο και επί του παρόντος αγνώστου ταυτότητας δίδυμο καλλιτεχνών στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο.

Μέχρι στιγμής, ούτε οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, ούτε το NRK ούτε η δισκογραφική εταιρεία των Subwoolfer, η Universal, έχουν αποκαλύψει πότε τελικά θα πέσουν οι μάσκες και θα μάθουμε την ταυτότητα του ντουέτου.

Ωστόσο, η εφημερίδα VG αποκάλυψε ότι δύο καλλιτέχνες για τους οποίους υπάρχει συζήτηση ότι κρύβονται πίσω από τους Subwoolfer, βρίσκονται σε βιντεοσκόπηση με τους Subwoolfer στην H3 Arena στο Bærum, όπου έγινε ο τελικός το Σάββατο.

Σύμφωνα με το NRK, η ηχογράφηση είναι ένα back-up της Eurovision, σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα με την πανδημία ή άλλες απαγορευτικές συνθήκες στο Τορίνο.

Στο πάρκινγκ έξω από την H3 Arena βρίσκεται ένα αυτοκίνητο Volkswagen Up! που είναι εγγεγραμμένο στη Νορβηγική Διοίκηση Δημόσιων Οδών στο όνομα του Gaute Ormåsen (38). Ο καλλιτέχνης συμμετείχε στο Idol το 2003, όπου ήρθε στη δεύτερη θέση.

Υπάρχει επίσης μια Porsche, που είναι καταχωρημένη στον Βρετανό Ben Adams (40), ο οποίος ήταν μέρος του boyband A1 στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Ο Adams τον τελευταίο καιρό μένει στη Νορβηγία.

Προς το παρόν και οι δύο καλλιτέχνες αρνήθηκαν να σχολιάσουν σχετικά.

Οι Α1 συμμετείχαν στο Melodi Grand Prix το 2010 και ήρθαν στη δεύτερη θέση.

Ο Ormåsen συμμετείχε επίσης στο Melodi Grand Prix το 2010, καθώς και το 2013. 

Υπενθυμίζουμε ότι η Νορβηγία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί, μαζί με την Ελλάδα, στον Α’ Ημιτελικό στις 10 Μαϊου. Συγκεκριμένα θα εμφανισθεί σε μια από τις θέσεις 10-18.

Πως σας φαίνονται οι φετινοί εκπρόσωποι της Νορβηγίας;

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

πηγή εικόνας: JULIA MARIE NAGLESTAD / NRK

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Κε Αργυρίου συγγνώμη που κάνω την ερώτηση σε άσχετο ποστ αλλά μπορείτε να μας πείτε αν ο Φωκάς έχει έτοιμη (σαν σκέψη) την σκηνική μας παρουσία και πότε θα επικοινωνήσουν με την RAI για τον σχεδιασμό της δίνοντας στους Ιταλούς διοργανωτές κάποιες λεπτομέρειες???

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *