Νορβηγία: Η Ulrikke επιθυμεί να επιστρέψει στο Melodi Grand Prix το 2023!

Η Ulrikke Brandstorp, εκπρόσωπος της Νορβηγίας στην Eurovision 2020, έκανε αποκαλύψεις μέσα από ένα live-streaming στη νορβηγική ιστοσελίδα escNorge. Η ίδια δήλωσε:

Το 2023 θα μπορούσε να είναι μια σημαντική χρονιά για επιστροφή! Ήδη έχω ξεκινήσει να γράφω υποψήφια τραγούδια για την Eurovision 2023!

Η Ulrikke είπε επίσης στη ζωντανή ροή ότι το τραγούδι στο οποίο θέλει να συμμετάσχει πρέπει να σημαίνει κάτι για εκείνη. Δεν μπορεί να είναι ένα οποιοδήποτε τραγούδι. Επίσης, πρόσθεσε ότι όσοι συμμετέχουν στο MGP δεν θα έπρεπε να το κάνουν απλώς για να λανσάρουν νέα μουσική ή να γίνουν απλώς γνωστοί, αλλά να συμμετέχουν με μια ειλικρινή επιθυμία να κερδίσουν και να εκπροσωπήσουν τη Νορβηγία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη Eurovision.

Τέλος, η Ulrikke έδωσε τις προβλέψεις της για το φετινό Melodi Grand Prix 2022. Τα αγαπημένα της τραγούδια για φέτος είναι:

  1. Oda Gondrosen: «Hammer of Thor»
  2. Northkid: «Someone»
  3. Maria Mohn: «Fly» / Subwoolfer: «Give that wolf a banana»

Η Ulrikke Brandstorp θα εκπροσωπούσε την χώρα στην Eurovision 2020 με το τραγούδι “Attention”,χωρίς ωστόσο να κατεφέρει να βρεθεί στη σκηνή του Ρότερνταμ μιας και το 2020 ο διαγωνισμός δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της στον τελικό του MGP 2020:

https://www.youtube.com/watch?v=o9atJbnqhJU

Θα θέλατε να δείτε την Ulrikke στην Eurovision 2023 με την σημαία της Νορβηγίας; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Eurovision!

πηγή: escnorge

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *