Νορβηγία: Συνέντευξη με την Oda Gondrosen | Το Norwegian Idol, η νορβηγική μυθολογία και το Melodi Grand Prix 2022! (Video)

Μετά και την πρόκριση της στον φετινό τελικό του Melodi Grand Prix 2022, η Oda Gondrosen μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τους Απόστολο Μπογιάννο και Πασχάλη Μπαρμπούτη.

Η Oda Gondrosen είναι μία εκ των φιναλίστ στον εθνικό τελικό της ΝορβηγίαςMGP 2022 με το τραγούδι “Hammer of Thor“.

Η συμμετοχή στο Melodi Grand Prix αποτελούσε όνειρο απ’όταν ήμουν 5-6 ετών. Έχω δουλέψει σκληρά και τελικά βρίσκομαι εδώ, να διεκδικώ την εκπροσώπηση της Νορβηγίας. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. 

Το “Hammer of Thor” προέκυψε μέσα από ένα καμπ στο οποίο η ίδια συμεμτείχε με την νορβηγική μυθολογία να αποτελεί την αφετηρία στις σκέψεις της για το θέμα του.

Γράψαμε το “Hammer of Thor” τον περασμένο Άυγουστο, σε ένα δημιουργικό καμπ για το MGP, έτσι ώστε να σταθεί στην σκηνή του. Είχαμε στο μυαλό μας τον Alexander Rybak και τους KEiiNO, με τους ήχους από το φλάουτο και τα βιολιά. Είπα στους δημιουργούς ότι θέλω ένα τραγούδι pop και έψαξα στην μυθολογία της Νορβηγίας πριν καταλλήξουμε στο θέμα του τραγουδιού. Έτσι ξεκινήσαμε να γράφουμε μια ιστορία, ένα παραμύθι. Αν πάμε όμως πιο βαθιά, το τραγούδι για μένα αναφέρεται στο πως παίρνω τον έλεγχο της ζωής μου, έχω το σφυρί και την ελέγχω. Θέλω οι άνθρωποι που θα ακούσουν το τραγούδι να δημιουργήσουν το δικό τους μήνυμα για το τραγούδι. 

Η Oda προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό διαγωνιζόμενη στον τρίτο ημιτελικό τον οποίο και κέρδισε.

Είναι φανταστικό. Είμαι πολύ ευγνώμων για την πρόκριση. Όλες αυτές τις μέρες διαβάζω τα μηνύματα του κόσμου, που κοινοποιεί φωτογραφίες και βίντεο από την εμφάνιση μου και είναι τόσο τέλειο και χαίρομαι που μπορώ να είμαι στον τελικό. Δεν γνωρίζω αν θα υπάρξουν αλλαγές στον τελικό, αλλά αν υπάρξουν θα είναι μικρές.

Αγαπημένη της νορβηγική συμμετοχή είναι αυτή του Alexander Rybak (2009) ενώ από τον διαγωνισμό γενικότερα ξεχωρίζει τη συμμετοχή της Loreen (Σουηδία 2012), καθώς και αρκετές από αυτές της περασμένης χρονιάς (Ιταλία, Μάλτα, Κύπρος και Αζερμπαϊτζάν).

Ερχόμενη από το Norwegian Idol, δύο χρόνια πριν, η Oda μας μιλάει για την εμπειρία της.

Κατέκτησα την τρίτη θέση και ήταν μία τεράστια ευκαιρία να δείξω στον κόσμο ποια είμαι. Ήταν μία αρχή για εμένα και ήταν πολύ ωραίο που βρέθηκα στον τελικό. Και ηγ εμπειρία αυτή με κάνει να νιώθω πιο ασφαλής τώρα στο MGP, πιο άνετη μπροστά στην κάμερα.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Oda Gondrosen μας χάρισε ένα μέρος της συμμετοχής της ακαπέλα.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Oda Gondrosen στο video που ακολουθεί:

Ακούστε το “Hammer of Thor“, την  συμμετοχή της Oda Gondrosen στο MGP 2022!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Melodi Grand Prix 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *