Νορβηγία: O τελικός του Melodi Grand Prix 2022 θα πραγματοποιηθεί με κοινό!

Σήμερα ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Νορβηγίας, NRK, επιβεβαίωσε ότι ο τελικός του Melodi Grand Prix 2022 θα πραγματοποιηθεί με κοινό.

Αφού η νορβηγική κυβέρνηση χαλάρωσε τους περιορισμούς για τις εκδηλώσεις εσωτερικού χώρου, η NRK ανακοίνωσε ότι ο τελικός του MGP θα διεξαχθεί με κοινό περίπου 500 ατόμων στην H3 Arena στο Fornebu. Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Covid-19, οι απαιτήσεις απόστασης δεν ισχύουν σε εσωτερικούς χώρους, όπως κινηματογράφους και αίθουσες συναυλιών, όταν το κοινό κάθεται σε καθορισμένες θέσεις.

Ο Stig Karlsen, επικεφαλής παραγωγός για το MGP, ανάφερε:

Το κοινό είναι ένα μεγάλο και σημαντικό μέρος μιας ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής και το κοινό προσθέτει μια ατμόσφαιρα και ένα συναίσθημα που έχει λείψει πολύ.

Η Elsie Bay, η οποία έχει προκριθεί στον τελικό, μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις της:

Θα είναι απολύτως φανταστικό και μια εντελώς νέα εμπειρία! Είμαι τόσο χαρούμενη που είναι γίνει τώρα. Θα ζήσουμε το MGP λίγο περισσότερο όπως θα έπρεπε να είναι – ως ένα πάρτι για όλους.

Κανένα κοινό δεν θα είναι παρόν σε καμία από τις παραστάσεις πριν από τον τελικό για την προστασία των καλλιτεχνών και του προσωπικού παραγωγής. Ένας αριθμός κρουσμάτων Covid-19 έχουν ήδη εμφανιστεί μεταξύ του προσωπικού του MGP και των καλλιτεχνών. Οι παρουσιαστές Annika Momrak και Kåre Magnus Bergh χρειάστηκε να χάσουν τους ημιτελικούς λόγω του ότι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Οι Subwoolfer, οι οποίοι επρόκειτο να ερμηνεύσουν το “Give That Wolf A Banana” στον τρίτο ημιτελικό, αναγκάστηκαν επίσης να χάσουν την παράσταση λόγω θετικών τεστ. Όμως, θα εμφανιστούν στον τέταρτο ημιτελικό αυτό το Σάββατο.

Το πρόγραμμα για το υπόλοιπο του Melodi Grand Prix 2022 έχει ως εξής:

  • 5 Φεβρουαρίου – Τέταρτος Ημιτελικός
  • 12 Φεβρουαρίου – Γύρος Δεύτερης Ευκαιρίας
  • 19 Φεβρουαρίου – Μεγάλος Τελικός

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *