Ουκρανία: Ένα βήμα πριν την ακύρωση της η Alina Pash;

Νέο επεισόδιο στη νέα σεζόν του 2022 του serial της Ουκρανικής κρίσης στην Eurovision η οποία έχει κάνει πρεμιέρα λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του εθνικού τελικού της χώρας Vidbir 2022, και αφορά για άλλη μία φορά την Alina Pash.

Αυτή τη φορά η είδηση έρχεται από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram της δημόσιας τηλέορασης της Ουκρανίας για το διαγωνισμό, στον οποίο αναφέρεται ότι η Κρατική Υπηρεσία Συνόρων δεν εξέδωσε κάποιο έγγραφο σε ό,τι αφορά είσοδο στην Κριμαία δια μέσου Ουκρανικού εδάφους, το οποίο κατέθεσε η Alina Pash στο Δημόσιο, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους στην Κρατική Υπηρεσία Συνόρων.

Θυμίζουμε στο σημείο αυτό ξανά, πως εδώ και δύο μέρες μετά τον εθνικό τελικό, αμφισβητείται η γνησιότητα των εγγράφων που κατέθεσε η Alina Pash σχετικά με επίσκεψη στην Κριμαία ή στην Ρωσία, για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Η Alina Pash το Σάββατο 12/02 κέρδισε τον εθνικό τελικό Vidbir 2022, με το τραγούδι “Tini zabutykh predkiv  (Тіні забутих предків)/ Shadows of Forgotten Ancestors”. 

Πιστεύετε πως τελικά η Αλίνα θα εκπροσωπήσει την πολύπαθη αυτή χώρα στο Τορίνο της Ιταλίας; Θα επιλεγεί κάποιος άλλος καλλιτέχνης που συμμετείχε στον εθνικό τελικό ή θα επαναληφθεί το σενάριο του 2019 και θα αποσυρθεί για 3η φορά η χώρα από το διαγωνισμό; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun.com για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ουκρανική συμμετοχή στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *