Ουκρανία: Οι Kalush Orchestra ζητούνται να αντικαταστήσουν την Alina Pash από τον φορέα!

Η δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ουκρανίας Suspilne ανακοίνωσε μόλις πως θα ζητήσει από το γκρουπ που κατέλαβε την δεύτερη θέση στο Vidbir 2022 (και την πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού), Kalush Orchestra, να αντικαταστήσει την νικήτρια Alina Pash στην εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, μετά την απόσυρσή της.

Η ανακοίνωση που έβγαλε μόλις ο επίσημος φορέας στον ιστότοπό του επισημαίνει τα εξής:

Ο φορέας θα απευθύνει έκκληση στους Kalush Orchestra να εκπροσωπήσει την Ουκρανία στη Eurovision.

Σήμερα, 17 Φεβρουαρίου, σε έκτακτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής της Εθνικής Επιλογής για τη Eurovision 2022, αποφασίστηκε να υποβληθεί αίτηση στους Kalush Orchestra με πρόταση να εκπροσωπήσουν την Ουκρανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2022 στο Τορίνο.

Οι Kalush Orchestra κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον τελικό και έλαβαν 14 βαθμούς συνολικά, εκ των οποίων τους μέγιστους 8 πόντους από το κοινό και 6 βαθμούς από τους κριτές.

Να σημειωθεί ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση παρακολουθεί την τήρηση των Κανόνων Εθνικής Επιλογής και τη διαδικασία καθορισμού εκπροσώπου από την Ουκρανία.

Σύμφωνα με την παράγραφο 3.4 των Κανόνων, σε περίπτωση τερματισμού της συμμετοχής του συμμετέχοντος που καθορίζεται/ανακηρύσσεται νικητής της Επιλογής, ο φορέας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για τον καθορισμό εκπροσώπου της Ουκρανίας στον διαγωνισμό μεταξύ άλλων φιναλίστ.

Είναι σημαντικό για τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του κοινού στον διαγωνισμό τραγουδιού, επομένως ο φορέας ζητά από το συγκρότημα που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό και έλαβε τη μεγαλύτερη υποστήριξη από το κοινό να εκπροσωπήσει την Ουκρανία στη Eurovision 2022, με γνώμονα την αρχή κατάταξης των φιναλίστ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για τις εξελίξεις σχετικά με την απάντηση των Kalush Orchestra και τη συμμετοχή της Ουκρανίας στην Eurovision 2022.

Πηγή: suspilne

1 reply
  1. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Εξαιτίας του έγινε ότι έγινε φέτος όλο αυτό το μίσος που πήρε αλινα ευθύνονται αυτοί που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα τους
    Ακόμη και να πάμε νομίζω ότι θα μείνουν στον ημιτελικό
    Καθώς Eurofan δεν ξεχνάμε ρώτα και τους hoovephonic πέρσι
    Ειδικά στον ημιτελικό που ψηφίζουν κυρίως Eurofan
    Τώρα στο τελικό δεν νομίζω να καταφέρει κάτι πολύ υψηλό λόγο τραγουδιού αλλά για να δούμε

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *