Ουκρανία: Το θρίλερ τέλος | Οι Kalush Orchestra στο Τορίνο!

Το φετινό θρίλερ με την ουκρανική συμμετοχή στην Eurovision 2022, έλαβε πριν λίγο τέλος. Όπως ανακοίνωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας, οι Kalush Orchestra θα εκπροσωπήσουν τελικά την χώρα στο Τορίνο, μετά την απόσυρση της νικήτριας του εθνικού τελικού Alina Pash από την διαδικασία.

Μπορεί να πέρασαν δύο ολόκληρες εβδομάδες από το τέλος του Vidbir, του εθνικού τελικού δηλαδή για την Eurovision, αλλά η Ουκρανία κατάφερε να βρει εκπρόσωπο μόλις σήμερα. Η αναγκαστική θα λέγαμε απόσυρση της Alina Pash, αφού σύμφωνα με τις καταγγελίες προσκόμισε πλαστά πιστοποιητικά εισόδου για το ταξίδι της στην Κριμαία το 2015, έφερε ντόμινο εξελίξεων με τελικό αποτέλεσμα τους Kalush Orchestra να αναλαμβάνουν την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό.

Οι Kalush Orchestra με το τραγούδι τους Stefania κατέλαβαν την δεύτερη θέση στο Vidbir 2022, έχοντας όμως λάβει τις περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Την Πέμπτη (17/2), η ουκρανική δημόσια τηλεόραση απηύθυνε αίτημα προς το συγκρότημα, ώστε να αντικαταστήσουν την Alina Pash στην Eurovision 2022.

Θυμίζουμε πως οι Kalush Orchestra είχαν καταγγείλει την διαδικασία μετά την ήττα τους στον εθνικό τελικό, ισχυριζόμενοι πως αυτοί ήταν οι πραγματικοί νικητές.

Πιστεύετε πως το Stefania των Kalush Orchestra θα έχει καλύτερη στον διαγωνισμό από την Alina Pash;

Πηγή: Suspilne

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. G
    G says:

    Δεν είναι κακό, σίγουρα είναι μια αξιόλογη επιλογή, απλώς βλέποντας την αντίδραση τους την ώρα ανακοίνωσης του απολεσματος στον Ουκρανικό τελικό, αλλά και η όλη συμπεριφορά τούς μετά την νίκη της Alina, έχω ξενερώσει λίγο… Αυτό βέβαια δεν θα παίξει κανέναν ρόλο τον Μάιο, οπότε καλή τους επιτυχία τί να πω.

    Απάντηση
  2. James
    James says:

    Αναμενόμενο.Αν και η ραπ δεν μου αρέσει,έχει πολύ ωραία μουσική που με κερδίζει.Σιγουρα θα πάει καλά τον Μάιο αν υπολογίσουμε κιόλας πως ως χώρα είναι στο επίκεντρο θα πάρει και αρκετές sympathy votes.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ρωσία και Ουκρανία βρίσκονται στα πρόθυρα πολέμου και ασχολούνται αμφότερες με τη Eurovision. Αναρωτιέμαι αν τελικά θα συμμετάσχουν και οι 2 ως τον Μάιο.
    Τέλος πάντων, ως προς στο διαγωνιστικό κομμάτι. Προσωπικά η συμμετοχή της Alina ήταν μακράν καλύτερη και αδίκως συνέβη ότι συνέβη. Το συγκρότημα που τελικά θα εκπροσωπήσει την χώρα, κατά τη γνώμη μου έδειξε μια άκρως αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά μετά τη 2η θέση. Το “Stefania” είναι ένα ενδιαφέρον φολκ τραγούδι με πάντρεμα της ραπ/Χίπ χοπ μουσικής αλλά δε νομίζω να φτάσει 5αδα. Χαμηλά στην δεκάδα ενδεχομένως και αυτό βοηθούμενο από το televoting. 8/10 από εμένα. Καλή επιτυχία και ελπίζω πρωτίστως να αποφευχθεί οποιαδήποτε εχθροπραξία μεταξύ των δύο χωρών.

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Το ζήτημα είναι ότι η Ρωσία ως επιτιθέμενη μπορεί ΚΑΙ να πάρει μέρος στην eurovision, η Ουκρανία πάλι που της παίρνουν εδάφη και καλείται να αμυνθεί όλη της η πρεμουρα είναι να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό μουσικής??
      Όπως τα βλέπω τα πράγματα προσυμφωνημένα είναι όλα δεν νομίζω να συμβούν τα χειρότερα προς το παρόν…βέβαια όπως το πάει η Ουκρανία θα μείνει μια κουκκίδα στον χάρτη χωρίς να το καταλάβει!!!!!!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *