Πολωνία: Απόψε ο τελικός του Tu bije serce Europy!

Ακόμα μία χώρα που επιλέγει απόψε τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στο Τορίνο, είναι η Πολωνία. Σε απευθείας μετάδοση από τα στούντιο του TVP στη Βαρσοβία, οι απανταχού Eurofans θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό του Tu bije serce Europy.

Δέκα καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν με στόχο τη νίκη και το εισιτήριο για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στον πολωνικό εθνικό τελικό είναι:

  1. Kuba Szmajkowski – “Lovesick
  2. Ania Byrcyn – “Dokąd
  3. Siostry SzlachtaDrogowskazy”
  4. Lidia KopaniaWhy Does It Hurt?”
  5. Karolina Stanisławczyk & Toro ChicaMove”
  6. Karolina LizerCzysta Woda”
  7. Unmute – “Głośniej Niż Decybele
  8. Emilia Dębska (Mila)All I Need
  9. Krystian OchmanRiver”
  10. DariaParanoia”

Το τραγούδι και ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στο Τορίνο θα αναδειχτεί – αρχικά – από έναν συνδυασμό των ψήφων της κριτικής επιτροπής (50%) και του κοινού (50%). Από την ψηφοφορία κοινού και επιτροπής θα προκύψουν οι τρεις πρώτοι, οι οποίοι θα διεκδικήσουν στο δεύτερο γύρο τη νίκη. Το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου θα βασιστεί αποκλειστικά στην ψηφοφορία του κοινού.

Παρουσιαστές του Tu bije serce Europy θα είναι ο περσινός εκπρόσωπος της Πολωνίας στη Eurovision 2021, Rafał Brzozowski, η Ida Nowakowska και η Małgorzata Tomaszewska.

Ο πολωνικός εθνικός τελικός θα αρχίσει στις 21:00 και θα έχει διάρκεια δυόμισι ωρών. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του TVP2, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *