Πολωνία: Η κριτική επιτροπή του Tu bije serce Europy 2022!

Ανακοινώθηκε σήμερα από το TVP2 η πενταμελής κριτική επιτροπή του εθνικού τελικού της Πολωνίας για την Eurovision 2022, Tu bije serce Europy στις 19 Φεβρουαρίου. Τα μέλη της είναι τα εξής:

  • Halina Frąckowiak: διάσημη τραγουδίστρια που μετράει πολλά βραβεία στην Πολωνία και αλλά και το εξωτερικό. Μεταξύ των πιο γνωστών έργων της είναι το Bądź gotowy dziś do drogi και το Papierowy księżyc.
  • Marek Sierocki: δημοσιογράφος και παρουσιαστής, με χρόνιες σχέσεις με το TVP. Υπήρξε υπεύθυνος για την ανάδειξη της πολωνικής συμμετοχής στην Junion Eurovision 2021, καθώς και σχολιαστής της Eurovision και της Junior Eurovision.
  • Marcin Kusy: ραδιοφωνικός παρουσιαστής, μέλος της κριτικής επιτροπής προεπιλογής της πολωνικής συμμετοχής για τη Junior Eurovision 2016.
  • Szymon Orłowski: μουσικός, συνθέτης, οργανοπαίκτης και πρόεδρος της Ένωσης LOFT ART for the Promotion of Culture and Art στην Πολωνία.
  • Krystian Kuczkowski: σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ και διευθυντής προγράμματος του TVP.

Το τραγούδι και ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Πολωνία στο Τορίνο θα αναδειχτεί από έναν συνδυασμό των ψήφων της κριτικής επιτροπής (50%) και του κοινού (50%). Σε περίπτωση ισοψηφίας, η τηλεψηφοφορία θα έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα.

Ο εκπρόσωπος της Πολωνίας στην περσινή Eurovision στο Rotterdam, Rafał Brzozowski, θα είναι ο παρουσιαστής του εθνικού τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *