Σουηδία: Αποκαλύφθηκε η σκηνή του Melodifestivalen 2022!

Το SVT ολοκλήρωσε την κατασκευή της σκηνής του φετινού Melodifestivalen, παρουσιάζοντας το επίσημο σχέδιο για πρώτη φορά.

Με την ολοκλήρωση της κατασκευής της σκηνής στο Avicii Arena στη Στοκχόλμη, η SVT αποκάλυψε επιτέλους το σχέδιο της φετινής σκηνής για το Melodifestivalen 2022. Στο παρελθόν, η σκηνογραφία αποκαλύπτονταν πολύ πριν από τα ζωντανά σόου και πριν από οποιαδήποτε κατασκευαστική εργασία.

Φέτος το SVT δεν δημοσίευσε καμία τρισδιάστατη απόδοση της σκηνής πριν από την ολοκλήρωσή της, αλλά έκανε ζωντανή ροή σε πραγματικό χρόνο ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής στο SVT Play, επιτρέποντας στους θαυμαστές να δουν τη σκηνή να συγκεντρώνεται.

Την πλήρη απόδοση CGS αλλά και φωτογραφίες του τελικού σταδίου μπορείτε να δείτε σε μια ανάρτηση στα social media από το SVT. Ωστόσο, το SVT δεν έχει δώσει ακόμη τεχνικά στατιστικά στη σκηνή αυτή τη στιγμή.

Οι κυβερνητικές κατευθυντήριες γραμμές περιορίζουν αυτήν τη στιγμή το κοινό σε χωρητικότητα 500 ατόμων που μπορεί να δει κανείς στο διάκενο των θέσεων στην περιοχή γύρω από τη σκηνή.

Μετά την είδηση ότι η περιοδεία του Melodifestivalen 2022 είχε ακυρωθεί και ότι και οι έξι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στη Στοκχόλμη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η SVT ανακοίνωσε τώρα ότι ο πρώτος ημιτελικός του Melodifestivalen 2022 θα πραγματοποιηθεί στην Avicii Arena στη Στοκχόλμη.

Ο Oscar Zia θα παρουσιάσει το Melodifestivalen 2022, ενώ όπως αναφέρθηκε εξαιτίας της έξαρσης του COVID-19 η διαδικασία ανάδειξης του εκπροσώπου της Σουηδίας για το Τορίνο θα λάβει χώρο αποκλειστικά στη Στοκχόλμη! Το Melodifestivalen 2022 θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου, οπότε και θα γνωρίζουμε τον εκπρόσωπο της Σουηδίας στην Eurovision 2022!

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2022 έχει ως εξής:

  • 1ος Ημιτελικός – 5 Φεβρουαρίου
  • 2ος Ημιτελικός – 12 Φεβρουαρίου
  • 3ος Ημιτελικός – 19 Φεβρουαρίου
  • 4ος Ημιτελικός – 26 Φεβρουαρίου
  • 5ος Ημιτελικός – 5 Μαρτίου
  • Τελικός – 12 Μαρτίου

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την σουηδική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

Πηγή: Eurovoix 

 

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *