Τσεχία: Ανακοινώθηκε η καλλιτεχνική ομάδα των We Are Domi!

Σήμερα οι We Are Domi μέσω της ομάδας “Eurovision Song Contest Czech Republic” στο Facebook, αποκάλυψαν τα πρόσωπα που θα είναι η καλλιτεχνική ομάδα της Τσεχίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι We Are Domi ξεκίνησαν τις προετοιμασίες τους για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας. Η οπτική παράσταση θα είναι ευθύνη του Matyáš Vorda ενώ ο Vítek Bělohradský θα είναι ο σκηνοθέτης. Και οι δύο έχουν συνεργαστεί με διάφορους Τσέχους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Benny Cristo και Lake Malawi, επίσης συνεργάστηκαν με τους We Are Domi κατά τη διάρκεια της εθνικής επιλογής στην Τσεχία.

Οι We Are Domi ανέφεραν:

Αρχίζουμε να ασχολούμαστε με ανθρώπους για την χορογραφία και το outfit και ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε αυτές τις επιλογές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το πώς ενώνεται η ομάδα και όλα πάνε σε μια τέλεια κατεύθυνση. Είναι ήδη προφανές ότι ο επιπλέον μήνας θα μας ωφελήσει πραγματικά – έρχονται ήδη οι πρώτες προτάσεις για την εμφάνισή μας και ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τα πάντα ειρηνικά.

Το συγκρότημα έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του σε δύο pre-party events της Eurovision, ένα εκ των οποίων είναι η Βαρκελώνη. Ελπίζουν επίσης να εμφανιστούν σε τουλάχιστον μία τηλεοπτική εκπομπή εκτός της Τσεχίας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του διαγωνισμού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την τσέχικη συμμετοχή στην Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *