Φινλανδία: Οι The Rasmus κυκλοφόρησαν το Video Clip του “Jezebel“!

Το Φινλανδικό ροκ συγκρότημα The Rasmus, είναι ένας από τους συμμετέχοντες στον εθνικό τελικό της Φινλανδίας, για την Eurovision 2022, UMK.

Με το τραγούδι “Jezebel“, θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας τους στο Τορίνο. Το κομμάτι έχει γραφτεί, μαζί με τον Desmond Childπου συνεργάστηκε με τους  The Rasmus στο έβδομο άλμπουμ τους “Black Roses”.  Ο Child είναι υπεύθυνος για μερικά από τα μεγαλύτερα hit της ροκ, αφού έχει γράψει σε συνεργασία τραγούδια με τους Kiss, Bon Jovi, Aerosmith και Alice Cooper και άλλους.

Μιλώντας για την συνεργασία ο Child αποκάλυψε πως η συμμετοχή των Rasmus στην Eurovision 2022 γράφτηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Φολέγανδρο.

Σήμερα, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω:

Στην επίσημη ανακοίνωση του μουσικού βίντεο, το συγκρότημα ανέφερε ότι

«Η απίστευτη νέα κιθαρίστα Emilia ‘Emppu’ Suhonen» έχει «φέρει μια εντελώς νέα ενέργεια στο συγκρότημα».

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο διεθνώς βραβευμένος σκηνοθέτης Jesse Haaja.

Η επόμενη συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision  θα επιλεχτεί μέσα από το UMK22 στο Turku Logomo στις 26 Φεβρουαρίου 2022. Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά στα Yle TV1, Yle Areena και το ραδιόφωνο του Yle από τις 21:00 μέχρι τις 23:00, ώρα Ελλάδας. Ο νικητής θα αποφασιστεί από τους τηλεθεατές και τη διεθνής επιτροπή. Όσοι δεν μένουν στην Φινλανδία μπορούν να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό στο areena.yle.fi/tv.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *