Φινλανδία: Συνέντευξη με την Olivera | Η ζωή μετά θάνατον και η συμμετοχή στο UMK 2022 ! (Video)

Μετά και την επιλογή της για τον φετινό εθνικό τελικό της Φινλανδίας, Uuden Musiikin Kilpailu 2022, η Olivera μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τους Απόστολο Μπογιάννο και Αποστόλη Ματάμη.

Η Olivera είναι ανάμεσα στους επτά φιναλίστ του εθνικού τελικού της Φινλανδίας για την Eurovision 2022, και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την χώρα της με το τραγούδι “Thank God I’m an Atheist”.

Θεωρούσα πάντα ότι θα ήταν ωραίο να λάβω μέρος στο UMK με το κατάλληλο όμως τραγούδι. Και τώρα αυτό εμφανίστηκε και νιώθω πως έχω να περάσω ένα βαθυστόχαστο μήνυμα. Ως μη βαθιά θρησκευόμενη, πιστεύω πως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν υπάρχει ζωή μετά θάνατον. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με ακρίβεια σε αυτό. Δεν έχει τόση σημασία σε τι πιστεύει ο καθένας, παρά μόνο το γεγονός ότι βιώνει μία ανεκτίμητη ζωή, στην οποία κανείς δεν του εγγυάται ότι θα διαρκέσει για πάντα. Πρέπει σήμερα να κοιτάμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, να κάνουμε ότι μας ευχαριστεί, να εκφράζουμε την αγάπη μας και να είμαστε καλοί άνθρωποι. Το “Thank God I’m an Atheist” το έγραψα θέλοντας να περάσω αυτό το μήνυμα στον κόσμο ειδικότερα σε όσους κάνουν τέτοιες σκέψεις περί της ζωής. Δεν γράφτηκε εξ’αρχής για το UMK. Η νίκη μου στον εθνικό τελικό θα ήταν υπέροχη αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία για εμένα είναι να καταφέρω να κάνω τον κόσμο να εκφραστεί μέσα από αυτό. 

Σχετικά με την σκηνική του παρουσίαση του τραγουδιού στον εθνικό τελικό η ίδια αναφέρει πως:

Θα υπάρχει κάτι πολύ μεγάλο και κάτι πολύ μικρό. Η παρουσίαση θα βασίζεται στην ιστορία του τραγουδιού χωρίς να υπάρχει κάτι που να αποσπά την προσοχή από το μήνυμα που θέλω να περάσω. Θα είναι πολύ όμορφο πιστεύω. 

Αν και της αρέσουν όλα τα τραγούδια από το UMK 2022, ξεχωρίζει αυτά των Tommi Läntinen, Cyan Kicks και Isaac Sene.

Αγαπημένες της φινλανδικές συμμετοχές είναι αυτές των Vicky Rosti & Boulevard (1987) και Paradise Oskar (2011) ενώ από τον διαγωνισμό γενικότερα ξεχωρίζει τη συμμετοχή της Loreen (Σουηδία 2012).

Αν επέλεγε έναν Eurostar για μία συνεργασία αυτοί θα ήταν οι Måneskin.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Olivera μας χάρισε ένα μέρος της συμμετοχής της ακαπέλα.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Olivera στο video που ακολουθεί:

Ακούστε το “Thank God I’m an Atheist“, την  συμμετοχή της Olivera στο Uuden Musiikin Kilpailu 2022!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα για την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *