Αρμενία: Δεν κατέθεσε τραγούδι τελικά η Dream Team για την Eurovision 2022!

Ολοκληρώθηκε χθες (31/1), η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στην δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας, από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην κλειστή επιλογή για την Eurovision 2022. Παρά τα όσα φημολογούνταν το προηγούμενο διάστημα, η Dream Team δεν υπέβαλε τελικά τραγούδι.

Ο νικητής του περσινού New Wave Festival, Saro Gevorgyan, είχε ταξιδέψει τις προηγούμενες ημέρες στην Μόσχα, προκειμένου να συναντήσει τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Philipp Kirkorov. Όπως ήταν λογικό όλοι υπέθεσαν πως το τραγούδι που θα υπέβαλε ο Saro στην εσωτερική διαδικασία της Αρμενίας, θα ήταν με την υπογραφή της Dream Team. Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η απόφαση της Dream Team ήταν να μην καταθέσει τραγούδι, κάτι που σημαίνει πως το τραγούδι που υπέβαλε ο Saro έχει κάποιον άλλον συνθέτη.

Σας υπενθυμίζουμε πως οι τρεις καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Αρμενίας στην Eurovision 2022, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι οι Saro Gevorgyan, Kamil και Αθηνά Μανουκιάν.

Η απόφαση για το όνομα του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Τορίνο, αναμένεται αρκετά σύντομα, ίσως και πριν τις 10 Φεβρουαρίου.

Η Αρμενία συμμετέχει στο Δεύτερο Μισό του Πρώτου Ημιτελικού της Eurovision 2022, ελπίζοντας να βρεθεί στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 2017!

Ποιον καλλιτέχνη θα θέλατε να δείτε να εκπροσωπεί την Αρμενία στην Eurovision 2022;


Σας περιμένουμε στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής, για να σχολιάσουμε τόσο το Sanremo 2022, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Ας γίνουμε μία μεγάλη διαδικτυακή παρέα, στηρίζοντας την Amanda, συζητώντας φυσικά και αποκλειστικές ειδήσεις, όπου πρώτα εκεί οι συντάκτες του Eurovisionfun θα δημοσιεύουν!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *