Αρμενία: Με τη Rosa Linn στην Eurovision 2022;

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο πως ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας έχει ήδη επιλέξει την εκπρόσωπο που θα σηκώσει τη σημαίας της Αρμενίας στο Τορίνο και ακούει στο όνομα Rosa Linn.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, παρά το ότι τα φαβορί για την κούρσα ήταν τρία ονόματα, για τα οποία σας γράψαμε πρώτοι εδώ, το κανάλι επέλεξε μια ανερχόμενη νεαρή τραγουδίστρια για το διαγωνισμό. Σύμφωνα με το “Hraparak“, η Rosa Linn είναι αυτή που πήρε το χρίσμα από το κανάλι και μάλιστα το τραγούδι και το όνομα της θα ανακοινωθούν επίσημα σε περίπου ένα μήνα, δηλαδή το Μάρτιο.

Ποια είναι η Rosa Linn;

Η  21χρονη Rosa Linn(Rosa Kostanyan) ζει και δραστηριοποιείται στο Vanazdor και το Αμερικάνικο περιοδικό “Flant” την έστεψε κορυφαία γυναίκα παραγωγό στην Αρμενία. Το ντεμπούτο της ήταν μια συνεργασία με τη διάσημη Kiira για ένα πρότζεκτ “NVKA”. Είναι μία από τις πρώτες καλλιτέχνιδες της δισκογραφικής εταιρείας Nvak Collective, μια εταιρεία με έδρα της την Αμερική, αλλά με Αρμένιους μουσικούς. Η νεαρή καλλιτέχνιδα υπογράφει η ίδια τη μουσική και παραγωγή των κομματιών της και ανήκει στη δισκογραφική ” Warner Chappell”. Το στυλ της χαρακτηρίζεται ως ένα μιξ από 80s και 90s εναλλακτική indie pop. Το τελευταίο της single με τίτλο “King” μετράει πάνω από 200 χιλιάδες προβολές στο YouTube και είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του ήχου που πρεσβεύει.

Πως σας φαίνεται η πιθανή εκπρόσωπος της Αρμενίας; Θα καταφέρει να φέρει τη χώρα ξανά στο μεγάλο τελικό μετά από δυο συνεχόμενους αποκλεισμούς; 

Πηγή 

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Προσωπικά θα ήθελα την Μανουκιαν. Ουσιαστικά έχει φτάσει 2 φορές στην πηγή και νερό δεν ήπιε… Μια με την ακύρωση του διαγωνισμού και μια πέρσι με την απόσυρση της Αρμενίας.
    Η συγκεκριμένη, αν έχει ένα καλό κομμάτι γιατί όχι; Πάντως η indie pop τουκσυστη δική μας πρόσφατη περίπτωση με την Κατερίνα Duska δεν φάνηκε να εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους Ευρωπαίους.
    Καλή επιτυχία όπως και να έχει στην Αρμενία και ελπίζω να τη δούμε φέτος στον τελικό!!

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Επειδή όλοι κάνουν ότι δεν βλέπουν τον ελέφαντα στο δωμάτιο, το καλύτερο θα ταν να δώσουν αμέσως το τραγούδι μας επίσημα στη δημοσιότητα. Ανεβαίνει και κατεβαίνει σε χίλια 2 κανάλια στο YouTube, ολόκληρο ή μόνο ρεφρέν η άοσμα σώματα, έχουν ανεβει οι στίχοι στα σχετικά sites που δεν ξέρουμε καν αν είναι οι τελικοί στίχοι, κυκλοφορούν κακιστης ποιοτητας αρχεία του τραγουδιού σε διαφορα γκρουπ ενώ πλέον και bloggers ξεκίνησαν να συμπεριλαμβάνουν και την Ελλάδα στα τοπ τους με τα τραγούδια που έχουν βγει ήδη, βασιζόμενοι στο ντέμο. Μόνο ζημια κάνει όλο αυτό, κρίμα.

    Απάντηση
    • Μανώλης
      Μανώλης says:

      Παίζει να μην έχει ολοκληρωθεί το μοντάζ του κλιπ. Πριν λίγες μέρες γυρίστηκε. Κατά τ άλλα, είναι ακριβώς όπως τα γράφεις και συμφωνώ ότι πρέπει να το τρέξουν άμεσα

      Απάντηση
      • Ben
        Ben says:

        Ναι προφανώς δεν θα έχει ολοκληρωθεί τόσο γρήγορα αλλά πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα και πάντα ένα plan-b, πχ ένα lyric video έτοιμο σε αυτές τις περιπτώσεις για να βγαίνει μέχρι το κανονικό κλιπ, σε έκτακτη περίπτωση διαρροής όπως τώρα.

        Απάντηση
  3. tina
    tina says:

    θεωρω οτι η ιστοσελιδα σας που εχει παντα αμεση ενημερωση αυτη τη στιγμη που πρεπει να μας αποσαφηνισει τι γινεται με τη διαρροη αποσπασματος του τραγουδιου μας δεν δινει καμια απαντηση σε αυτο το μπαχαλο κριμα που υπαρχει αυτη η διαρροη εσκεμμενα η οχι παντως η υποδοχη αυτου του demo ειναι μετρια .

    Απάντηση
    • Eurodisaster
      Eurodisaster says:

      Επειδή είναι μέτριο το τραγούδι. Κρίμα και είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από την Αμάντα. Μακάρι η τελική παραγωγή να το έχει σώσει

      Απάντηση
  4. giannis
    giannis says:

    Καλησπέρα και από μένα. Όντως χρειαζόμαστε μια ενημέρωση για το τι έχει συμβεί με το τραγούδι μας, για το τι ήταν αυτό πού ακούσαμε, πόσο μακριά από το τελικό αποτέλεσμα είναι κτλ κτλ.

    Απάντηση
      • giannis
        giannis says:

        Καλησπέρα και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Απλώς έχει συμβεί μια διαρροή, ακούσαμε πολλοί ένα demo πού δεν ξέρω πόσο αντιπροσωπευτικό είναι, και απλώς μου έκανε εντύπωση που δεν αναφέρατε κάτι ενώ έχουμε συνηθίσει να τα μαθαίνουμε όλα έγκυρα και έγκαιρα από το site. Νομίζω και πέρυσι που υπήρχε μια διαρροή ενός μέρους του last dance, μας είχατε ενημερώσει.

        Απάντηση
  5. Gus
    Gus says:

    Ε ας βρουν πως ανέβηκε και από πού… Πλέον όλα στο ίντερνετ αφήνουν στίγμα….

    Βέβαια δεν είναι και κακό…βγαίνει και μια τάση …πριν την επίσημη παρουσίαση.

    Πλέον έχω καταληξει ότι όλα παίζονται εκείνη τη στιγμή στην σκηνη…. Όλα τα άλλα λίγο επηρρεαζουν…αν έχεις τα άτομα να σε προμοταρουν και να δημιουργήσουν στον κόσμο την αίσθηση ότι είσαι σούπερ και κάνεις και μια καλή εμφάνιση…και χάλια τραγούδι να σαι κερδίζεις….

    Απάντηση
  6. James
    James says:

    Βρε παιδιά μην σας πιάνει πανικός.Ακομα και αν αυτό το βίντεο που κυκλοφορεί είναι η τελική μορφή του τραγουδιού θεωρείτε πως όταν γίνει η επίσημη κυκλοφορία του βίντεο κλιπ δεν θα το δει ο κόσμος να το ακούσει στο σύνολο να έχει καλύτερο ήχο κτλ.
    Μην φέρνετε την καταστροφή.
    Έτσι κ αλλιώς αυτοί που θα το μαυρίσουν θα το κάνουν και τώρα και τότε και κυρίως θα είναι ελληνες.Ψυχραιμια λοιπόν

    Απάντηση
  7. James
    James says:

    Σ ότι έχει να κάνει με την Αρμενία,δεν ξέρω πόσο ταλαντούχα είναι η Rosa αλλά πιστεύω πως η Αθηνά Μανουκιαν έπρεπε να είναι η πρώτη τους επιλογή γιατί είναι ταλαντούχα και έχει σταθεί άτυχη λόγω συγκυριών.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *