Αυστρία: Αύριο η ανακοίνωση του εκπροσώπου!

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστρίας, ORF, επιβεβαίωσε πριν λίγα μόλις λεπτά μέσω της ιστοσελίδας του ότι η ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Τορίνο θα γίνει αύριο κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής Ö3-Wecker στο Hitradio Ö3, που θα μεταδοθεί από τις 6π.μ. έως τις 10π.μ. (σε ώρα Ελλάδας).

Η εκπομπή Ö3-Wecker παρουσιάζει κάθε χρόνο από το 2017 τον εκπρόσωπο ή τη συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Λόγω αυτού πολλοί υποψιάζονται ότι η ανακοίνωση του εκπροσώπου θα γίνει γύρω στις 8:40 (ώρα Ελλάδας) καθώς αυτή ήταν η προγραμματισμένη ροή της εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να είναι επιβεβαιωμένο.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, οι διεκδικητές του αυστριακού εισιτηρίου για το Τορίνο είναι πλέον 2.

Ο DJ Lumix που έγινε γνωστός με τη μεγάλη επιτυχία του “Monster” και γίνεται σταδιακά ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες σε ό,τι αφορά της διαδικτυακές λήψεις ενώ αριθμεί περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο streams. Και το duo Anger, που αποτελείται από τους Julian Angerer και Nora Pider, και έχουν σα βάση τους την αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη.

Το 2021 ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Αυστρία δεν κατάφερε να προκριθεί στον Μεγάλο Τελικό. Θα καταφέρει άραγε ένας από τους δύο υποψηφίους να την κάνει και πάλι υπολογίσιμη δύναμη;

Πηγή:  Hitradio Ö3 

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστρίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *