Αυστρία: Την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση του εκπροσώπου για την Eurovision 2022!

Πριν από λίγες ώρες ο ‘ανιχνευτής ταλέντων’ του Αυστριακού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, Eberhard Forcher αποκάλυψε ότι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Αυστρία στο Τορίνο θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα!

Σε μια ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook, μίλησε για τη διαδικασία επιλογής του Αυστριακού καλλιτέχνη καθώς και τους καλλιτέχνες που κατέθεσαν πρόταση στο ORF:

Την επόμενη εβδομάδα το ORF θα ανακοινώσει ποιος θα εκπροσωπήσει την Αυστρία στην Eurovision στο Τορίνο. Φέτος η διαδικασία επιλογής ήταν ιδιαίτερα συναρπαστική και ήταν για άλλη μια φορά συναρπαστικό να ανταλλάξουμε ιδέες με την ευρεία εγχώρια μουσική σκηνή. Πάνω από 30 καλλιτέχνες έστειλαν αίτηση για την πολυπόθητη θέση αυτή τη φορά. Οι παρακάτω καλλιτέχνες είναι αυτοί που κατάφεραν να περάσουν στην πρώτη φάση, μόνο ΕΝΑΣ από αυτούς θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision μπροστά σε 280 εκατομμύρια τηλεθεατές τον Μάιο. Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ θερμά ΟΛΟΥΣ σας για τις εμπνευσμένες συνεισφορές σας: Sladek Rydell, Candlelight Ficus, Deladap, Benny König, Lumix, Anger, Matthias Nebel, Teodora Spirić, Selina Maria, Poxrucker Sisters, Serenity, Diego Federico, Slomo, Miblue, Popmaché, Gary Lux, Max the Sax, Freude, The Sad Gardener, Rian, Christl, Visions of Atlantis και Fred Owusu.

Σε προηγούμενη δημοσίευση είχαμε αναφέρει οτι η Αυστριακή εκπροσώπηση έχει περιοριστεί σε δυο άτομα, τον DJ Lumix από την Άνω Αυστρία και το duo Anger από το Νότιο Τιρόλο της Ιταλίας.

Για όλα τα νέα σχετικά με την Αυστριακή συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun.com!!

Πηγή: Eberhard Forcher / ESC Discord

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *