Αυστραλία: Ακούστε το νέο τραγούδι της Charley, για το Australia Decides 2022!

Πριν λίγες ώρες, ένα νέο τραγούδι της διαδικασίας εθνικής επιλογής της Αυστραλίας “Australia Decides 2022″, ήρθε στη δημοσιότητα! Όπως μας ενημέρωσε η Charley από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, το τραγούδι της κυκλοφόρησε ήδη στο YouTube και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

  • Charley – I Suck At Being Lonely

Ποια είναι η Charley

Ανερχόμενη καλλιτέχνιδα της Αυστραλιανής pop μουσικής σκηνής, η γεννημένη στο Gold Coast αλλά με βάση της το Σίδνεϊ Charley, έχει και το ταλέντο και τη γεναιότητα ήδη φτασμένων καλλιτεχνών και έχει απεριόριστη και προχωρημένη δημιουργική σκέψη, που συναντάει κανείς στην επόμενη γενιά καλλιτεχνών.

Σαν συνθέτης, δίνει πάντα το 100% του εαυτού της σε οτιδήποτε κι αν γράψει και αυτό φαίνεται από το πρώτο της single “Hard For Me“, τραγούδι που περιγράφει τη γυναικία σεξουαλικότητα και την αγάπη χωρίς όρια και το δεύτερό της single “Arizona” που έχει ακόμα περισσότερο τον προσωπικό χαρακτήρα της Charley, ένα τραγούδι που προέκυψε από το άγχος, που ήταν μέρος της ζωής της από όσο μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό της.

Ήδη γνωστοί τίτλοι τραγουδιών που θα συμμετέχουν στο Australia Decides 2022

Στη δημοσιότητα έχουν βγει ήδη μερικοί τίτλοι από τα υποψήφια τραγούδια για το Australia Decides 2022.

Συγκεκριμένα, ορισμένοι υποψήφιοι είχαν ανακοινώσει τον τίτλο του τραγουδιού τους που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας στο φετινό διαγωνισμό:

  • Seann Miley Moore – My Body
  • Sheldon Riley –  Not the Same
  • Andrew Lambrou – Electrify
  • G-Nat!on –  Bite Me

Η διαγωνιζόμενη εντεκάδα

Η εντεκάδα που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας αποτελείται από τους:

  1. Isaiah Firebrace, Evie Irie – When I’m With You
  2. Jaguar Jonze – LITTLE FIRES
  3. Paulini – We Are One
  4. Andrew Lambrou – Electrify
  5. Sheldon Riley –  Not the Same
  6. G-Nat!on –  Bite Me
  7. Sean Miley Moore – My Body
  8. Voyager Australia – Dreamer
  9. Charley – I Suck At Being Lonely
  10. Jude York – I Won’t Need to Dream
  11. Erica Padilla 

Η διαδικασία

Οι έντεκα υποψήφιοι θα διαγωνισθούν στο Gold Coast Convention and Exhibition Centre στις 26 Φεβρουαρίου για την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στην Eurovision 2022. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Eurovision: Australia Decides, η SBS αποφάσισε να διοργανώσει και για το 2022 το ίδιο concept.

Παρουσιαστές του αυστραλιανού εθνικού τελικού θα είναι και φέτος, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Myf Warhurst και ο κωμικός Joel Creasey, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη μετάδοση του διαγωνισμού τον Μάιο του 2022 για λογαριασμό του SBS.

Τελευταία νικήτρια του Australia Decides ήταν η Montaigne με το τραγούδι “Don’t break me” το οποίο δεν παρουσιάστηκε ποτέ λόγω της ακύρωσης του διαγωνισμού το 2020 και συμμετείχε το 2021 με το “Technicolour”.

Μπορείτε να θυμηθείτε την εμφάνιση της στον εθνικό τελικό το 2021 παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστραλίας στη Eurovision 2022!
Source: SBS
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *