Αυστραλία: Αποκαλύφθηκε ο καλλιτέχνης – TikTok wildcard του Australia Decides 2022!

Το Δεκέμβρη, ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Αυστραλίας, SBS, ξεκίνησε έναν εθνικό διαγωνισμό μέσω της πλατφόρμας του TikTok, ώστε να βρει ακόμα έναν καλλιτέχνη για να προστεθεί στη λίστα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν φέτος στο Australia Decides 2022.

Οι συμμετέχοντες έπρεπε να στείλουν ένα βίντεο, σαν άτυπη ακρόαση, στο λογαριασμό τους στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας το hashtag #EurovisionAustralia. Το hashtag #EurovisionAustralia συγκέντρωσε πάνω από 33 εκατομμύρια προβολές στο TikTok με πολλούς Αυστραλιανούς να υποβάλλουν τα βίντεο τους οnline και με το νικητή να αποκαλύπτεται από το SBS σήμερα! Το όνομα του TikTok wildcard καλλιτέχνη αποκαλύφθηκε πριν λίγο και είναι η Erica Padilla.

Η διαγωνιζόμενη εντεκάδα

Η εντεκάδα που θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας αποτελείται από τους:

  1. Isaiah Firebrace, Evie Irie – When I’m With You
  2. Jaguar Jonze – LITTLE FIRES
  3. Paulini – We Are One
  4. Andrew Lambrou – Electrify
  5. Sheldon Riley –  Not the Same
  6. G-Nat!on – Bite Me
  7. Sean Miley Moore – My Body
  8. Voyager Australia – Dreamer
  9. Charley – I Suck At Being Lonely
  10. Jude York – I Won’t Need to Dream
  11. Erica Padilla 

Οι έντεκα υποψήφιοι θα διαγωνισθούν στο Gold Coast Convention and Exhibition Centre στις 26 Φεβρουαρίου για την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στην Eurovision 2022. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Eurovision: Australia Decides, η SBS αποφάσισε να διοργανώσει και για το 2022 το ίδιο concept.

Παρουσιαστές του αυστραλιανού εθνικού τελικού θα είναι και φέτος, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Myf Warhurst και ο κωμικός Joel Creasey, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη μετάδοση του διαγωνισμού τον Μάιο του 2022 για λογαριασμό του SBS.

Τελευταία νικήτρια του Australia Decides ήταν η Montaigne με το τραγούδι “Don’t break me” το οποίο δεν παρουσιάστηκε ποτέ λόγω της ακύρωσης του διαγωνισμού το 2020 και συμμετείχε το 2021 με το “Technicolour”.

Μπορείτε να θυμηθείτε την εμφάνιση της στον εθνικό τελικό το 2021 παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστραλίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *