Αυστραλία: Συνέντευξη με τον Andrew Lambrou | Από το μουσικό σχολείο στο XFactor και από εκεί στο Australia Decides 2022! (Video)

Μετά και την επιλογή του για τον φετινό εθνικό τελικό της Αυστραλίας, Australia Decides 2022, ο Andrew Lambrou μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τον Ανδρέα Παπαγιαννάκη.

Ο Andrew είναι ένας εκ των φιναλίστ του εθνικού τελικού της Αυστραλίας για την Eurovision 2022, και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την χώρα του με το τραγούδι “Electrify”.

Έγραψα αυτό το τραγούδι μαζί με τρεις φίλους πριν αρκετό καιρό. Αγαπώ την ελληνική και γενικότερα την ευρωπαϊκή μουσική και ήθελα να την παντρέψω με το δικό μου προσωπικό στυλ. Παρακολουθώ την Eurovision όλη μου την ζωή και το τραγούδι μου δεν προοριζόταν εξαρχής για εκεί αλλά είχα ένα όραμα ότι θα μπορεί να πάει στον διαγωνισμό, τον οποίο είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Αρχικά το συζήτησα με την δισκογραφική μου και με την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου με συμβούλεψε ότι είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνω. Έτσι, το κατέθεσα στο SBS και όλα έγιναν πραγματικά γρήγορα. Είναι φανταστικό που βρίσκομαι τώρα σε αυτή την θέση. Χαίρομαι ιδιαίτερα με τις αντιδράσεις του κόσμου στα snippets που κυκλοφορώ και έυχομαι πραγματικά να το αγαπήσουν, θέλω να δω το χαμόγελο στα πρόσωπα τους. 

Ξεκινώντας την ενασχόληση με την μουσική από παιδί, ο Andrew βρέθηκε στο X-Factor Australia και τώρα στον εθνικό τελικό της χώρας του:

Η μουσική είναι στο αίμα μου. Είμαι πολύ τυχερός γιατί ήξερα τι θέλω από πέντε χρονών. Απ’όταν θυμάαι τον εαυτό μου η μουσική ήταν μέρος της ζωής μου. Είναι ένας τρόπος με τον οποίο γίνομαι δημιουργικός. Όλες οι εμπειριίες που είχα μουσικά ξεκινώντας από το μουσικό σχολείο μέχρι την θέση μου τώρα στον εθνικό τελικό και πιθανότατα την εκπροσώπηση της χώρας μου στην Eurovision, όλα είναι υπέροχα. Αποτέλεσαν όλα στάδια για να φθάσω εδώ τώρα και είμαι πολύ ευγώμων για όλες αυτές τις εμπειρίες. 

Φαντάζοντας τον εαυτό του στην σκηνή της Eurovision ο ίδιος αναφέρεται στο πόσο υπέροχο συναίσθημα θα αποτελούσε για εκείνον καθώς όπως τονίζει, ο διαγωνισμός είναι μια ευκαιρία για να διαδωθούν τα μουσικά στυλ κάθε χώρας, να ακουστούν τραγούδια σε κάθε γλώσσα, κάτι για το οποίο θα ένιωθε βαθιά εκτίμηση σε περίπτωση νίκης του στον εθνικό τελικό.

Ο Andrew δεν δίστασε να μας μιλήσει και για τα πλάνα του σχετικά με την σκηνική του εμφάνιση στον τελικό:

Είμαστε στο στάδιο της ετοιμασίας για ό,τι πρόκειται να κάνουμε στην σκηνή. Είμαι αρκετά των οπτικών εφέ και προσπαθώ να οπτικοποιώ ότιδήποτε έχω στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα αλλά θα είναι κάτι το αυθεντικό και διασκεδαστικό για τον θεατή. Φυσικά και θα υπάρχει χορογραφία.

Αγαπημένη του αυστραλιανή συμμετοχή είναι αυτή του Guy Sebastian (2015). Από τον διαγωνισμό γενικότερα ξεχωρίζει τις συμμετοχές των Marija Šerifović (Σερβία 2007), Έλενα Παπαρίζου (Ελλάδα 2005), Loreen (Σουηδία 2012), Conchita Wurst (Αυστρία 2014), SunStroke Project & Olia Tira (Μολδαβία 2010), Lordi (Φινλανδία 2006) και Ελένη Φουρέιρα (Κύπρος 2018).

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Andrew μας χάρισε ένα μέρος της συμμετοχής του ακαπέλα.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη του Andrew Lambrou στο video που ακολουθεί:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *