Αυστραλία: Συνέντευξη με τον Sheldon Riley | Από το The Voice Australia με μία κατάθεση ψυχής στο Australia Decides 2022! (Video)

Μετά και την επιλογή του για τον φετινό εθνικό τελικό της Αυστραλίας, Australia Decides 2022, ο Sheldon Riley μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τους Απόστολο Μπογιάννο και Αποστόλη Ματάμη.

Ο Sheldon είναι ένας εκ των φιναλίστ του εθνικού τελικού της Αυστραλίας για την Eurovision 2022, και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την χώρα του με το τραγούδι “Not the Same”.

Είμαι μεγάλος φαν και θαυμαστής τηε Eurovision απ’όταν ήμουν παιδί και ήθελα πάντοτε να αποτελέσω ένα μέρος της και ο εθνικός τελικός είναι το πρώτο βήμα για να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Είναι η κατάλληλη στιγμή. Έγραψα το τραγούδι μου λίγα χρόνια πριν. Οι στίχοι αντανακλούν στο πως έχω εξελιχθεί έτσι ώστε να φτάσω εδώ που βρίσκομαι τώρα. Δεν γράφθηκε εξαρχής για την Eurovision, ήταν ένα προσωπικό τραγούδι που πάντα ήθελα να πω. Όταν άνοιξαν οι αιτήσεις στο SBS αισθάθηκα πως ήταν σωστό να καταθέσω αυτό και δεν θέλησα να κάνω κάποια αλλαγή πάνω του. 

Γνωστός για τις θεαματικές του εμφανίσεις, ο Sheldon μίλησε για τις σκέψεις του όσον αφορά την εμφάνιση στον εθνικό τελικό:

Πρόκειται να είναι κάτι μεγάλο, δεν ξέρω αν έχετε δει τι έχω κάνει στο παρελθόν. Είναι εμπνεσμένο από τον James Bond, θα είναι  κινηματογραφικό και αρκετά σκοτεινό. Η μουσική και το οπτικό θέαμα θα συνδυάζονται άψογα. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την εμφάνιση. 

Ο Sheldon δηλώνει ανυπόμονος για τον διαγωνισμό ενώ θέλει να ακούσει και τα συνυποψήφια τραγούδις. Μεγαλύτερο του αντίπαλο θεωρεί τον ίδιο του τον εαυτό.

Η Eurovision αποτελεί παιδικό του όνειρο καθώς όπως και με την συμμετοχή του στο The Voice Australia, σκοπός του δεν είναι μονάχα η συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό αλλά και η συνολική παρουσίαση ενός τραγουδιού χρησιμοποιώντας την δημιουργικότητα και την φαντασία που πηγάζει από μέσα του.

Αγαπημένη του αυστραλιανή συμμετοχή είναι αυτή της Dami Im (2016). Από τον διαγωνισμό γενικότερα ξεχωρίζει τις συμμετοχές των Barbara Pravi (Γαλλία 2021) και Conchita Wurst (Αυστρία 2014).

Θέλησα να ξεκινήσω με το τραγούδι χάρις την Amy Winehouse, θέλησα να αρχίσω να γράφω μουσική χάρις την Adele και να ξεκινήσω να παρουσιάζω κάτι σε μια σκηνή χάρις την Lady Gaga. Με τις συμεμτοχές μου στα The Voice Australia και America’s Got Talent θέλησα να προσφέρω τον εαυτό μου στο κοινό. Ήδη με γνωρίζουν σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. 

Το “Not the Same” θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη του Sheldon Riley στο video που ακολουθεί:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *