Αυστραλία: Τα στοιχήματα για το νικητή του Australia Decides 2022!

Σε λίγες ώρες η Αυστραλία καλείται να επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπο της στον Διαγωνισμό της Eurovision. Συνολικά, 11 καλλιτέχνες διεκδικούν την νίκη στο Australia Decides 2022, τον εθνικό τελικό της χώρας. Οι απανταχού fans του Διαγωνισμού θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν live το Australia Decides 2022 μέσα από την επίσημη σελίδα του κρατικού φορέας της χώρας SBS πατώντας ΕΔΩ. Το show θα ξεκινήσει στις 11:30 ώρα Ελλάδος.

Τα στοιχήματα

Οι στοιχηματικές αποδόσεις δίνουν μια άνετη επικράτηση του Sheldon Riley ο οποίος με το Not the Same έχει κερδίσει την προτίμηση των eurofans. Από πίσω, και με μια ικανοποιητική θα λέγαμε διαφορά, βρίσκονται οι Voyager με το Dreamer ενώ πλέον στην τρίτη θέση έχει ανέβει η Jaguar Jonze και το Little Fires.

 

Οι διαγωνιζόμενοι

Οι καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στον αυστραλιανό εθνικό τελικό είναι:

  1. G-Nat!on – Bite Me
  2. Erica Padilla – To the Bottom
  3. Seann Miley Moore – My Body
  4. Charley – I Suck At Being Lonely
  5. Andrew Lambrou – Electrify
  6. Sheldon Riley – Not the Same
  7. Paulini – We Are One
  8. Jaguar Jonze – Little Fires
  9. Isaiah Firebrace and Evie Irie – When I’m With You
  10. Voyager – Dreamer
  11. Jude York – I Won’t Need to Dream

Ο μεγάλος νικητής του Australia Decides θα επιλεγεί κατά 50% από την ψηφοφορία του κοινού και κατά 50% από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής.

Μένει να δούμε αν ο Sheldon Riley θα είναι όντως ο διάδοχος της Montaigne και εκπρόσωπος της Αυστραλίας στον Διαγωνισμό της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστραλίας στη Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *