Βουλγαρία: “Ένας fan δημιούργησε όλη αυτή την ιστορία”, απαντά το BNT | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Όλη η Eurovision κοινότητα φυσικά και ασχολείται από το πρωί με την Βουλγαρία και το τι τελικά πρόκειται να συμβεί στις 15/3, που έχει σχέση και με τον Kristian Kostov. Το Eurovisionfun απευθύνθηκε στους Intelligent Music Project, οι οποίοι επίσης με έκπληξη παρακολουθούσαν από το πρωί τις εξελίξεις. Σύμφωνα λοιπόν με την απάντηση που τους έδωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας, το μπέρδεμα δημιουργήθηκε από κάποιον fan του διαγωνισμού που είχε πρόσβαση στο λογαριασμό του BNT. Τα tweets διαγράφησαν και πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν!

Τι συνέβη;

Για όλα όσα συνέβησαν από το πρωί, μπορείτε να ανατρέξετε στο σχετικό μας άρθρο. Εν συντομία, δύο σημερινά tweets ήταν αρκετά ώστε να πυροδοτηθούν κυριολεκτικά αμέτρητα σενάρια, σχετικά με την φετινή συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό και την εμπλοκή του Kristian Kostov σε αυτήν.

Όλα αυτά είχαν ως συνέπεια ένα ράλι ανόδου της Βουλγαρίας στα στοιχήματα, που έφτασε μέχρι και την τρίτη θέση, από την 39η που ήταν το πρωί.

Ποιος ήταν ο υπεύθυνος;

Το Eurovisionfun απευθύνθηκε σε εκπρόσωπο των Intelligent Music Project, για να μας διαλευκάνουν την κατάσταση, οι οποίοι μας ανέφεραν τα εξής:

BNT’s respond is that the author of these posts is a fan and now the posts have been deleted.

Η απάντηση του Kristian Kostov

Καμία γνώση επί του θέματος δεν είχε και ο Kristian Kostov, ο οποίος πριν από λίγο με tweet του, ευχαρίστησε όλους τους φαν του διαγωνισμού για την αγάπη που εισέπραξε σήμερα με τα μηνύματα και σχόλια τους και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην σκηνή του διαγωνισμού κάποια στιγμή στο μέλλον.

Κάπως έτσι τελείωσε και το σημερινό δράμα, με επίκεντρο την Βουλγαρία αυτή την φορά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις γύρω από την συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision 2022!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. KostasEV
    KostasEV says:

    Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε πως δεν πρέπει να δίνουμε τόση σημασία στα στοιχήματα που μόνο κακό θεωρώ ότι κάνουν στην Eurovision.
    Πέρσι είχαν πρώτη τη Μαλτα μέχρι και τις πρόβες. Φυσικά η Μαλτα βγήκε 14η(!) στο televoting και το μόνο που την έσωσε ήταν η φωνάρα και το χάρισμα της Destiny. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες στοιχηματικες εταιρίες έχουν τη βάση τους στο νησί.
    Τα στοιχήματα θα έπρεπε να απασχολούν μόνο μετά τις πρόβες και αυτό με επιφύλαξη καθώς μεγάλο μέρος του κοινού αποφασίζει τη μέρα του τελικού

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *