Βόρεια Μακεδονία: Απόψε ο τελικός του Za Evrosong!

Τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2022 επιλέγει απόψε η Βόρεια Μακεδονία, με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Za Evrosong.

Έξι καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν τη νίκη, η οποία και θα τους δώσει το εισιτήριο για το Τορίνο.

Οι έξι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο εθνικό τελικό είναι (κάντε κλικ στον τίτλο του τραγουδιού για να το ακούσετε):

Τρόπος ανάδειξης

Ο εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα προκύψει κατά 50% μέσω της online ψηφοφορίας που έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη Παρασκευή, και κατά 50% από την προτίμηση μίας διεθνούς κριτικής επιτροπής.

Τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και η διεθνής κριτική επιτροπή θα βασίσουν την ψήφο τους στα βίντεο κλιπ των συμμετεχόντων. Πρόκειται για μία διαδικασία που μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη της Τσεχίας τον Δεκέμβριο.

Η τηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας βάζει τα δυνατά της, προκειμένου να διοργανώσει έναν αξιόλογο εθνικό τελικό, έστω υπό αυτές τις συνθήκες, με δημοκρατικές και αξιοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου να επιλεγεί η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον διαγωνισμό. Ευελπιστούν πως αυτή θα είναι η αρχή για μία σειρά από εθνικούς τελικούς που σε βάθος χρόνου, θα γίνονται καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα.

Το Za Evrosong θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα έχει διάρκεια 55 λεπτών. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του MRT, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στην Eurovision 2022!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music-Man
    Music-Man says:

    Απο τις επιλογές του Ισραήλ και της Ιρλανδίας βρήκα καλύτερες αυτές των Σκοπίων. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι το Superman ειναι η πιο ενδιαφέρουσα και μοντέρνα επιλογή τους, ο τραγουδιστής ειναι τυπάρα και θα κάνει και αίσθηση αν περασει και στηθεί καλά στην σκηνή! Τα Flower of Sorrow και Circles τα πιο πιθανά να κερδίσουν το εισιτήριο βεβαια. Αλλα επιλέγω Superman που μ’ αρέσει περισσότερο!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *