Γερμανία: Ξεκίνησε η ψηφοφορία για την επιλογή του επόμενου εκπρόσωπου στην Eurovision 2022!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, σήμερα ξεκίνησε η διαδικτυακή ψηφοφορία για την επιλογή του επομένου εκπροσώπου της Γερμανίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022.

Η πρώτη φάση ψηφοφορίας για τη φετινή επιλογή της Γερμανίας είναι ανοιχτή και τώρα μπορείτε να ψηφίσετε το αγαπημένο τραγούδι σας. Όσοι ψηφίσουν να σημειώσουν ότι έχουν μόνο μία ψήφο και αν ψηφίσετε πολλές φορές, θα μετρηθεί μόνο η πρώτη σας ψήφος.

Οι έξι υποψήφιοι για τελικό του “Germany 12 Points” είναι:
  1. Malik Harris – Rockstars
  2. Maël & Jonas – “I Swear To God”
  3. Eros Atomus – Alive
  4. Emily Roberts – Soap
  5. Felicia Lu – “Anxiety
  6. Nico Suave & Team Liebe – “Hallo Welt
Μπορείτε να ψηφίσετε στους παρακάτω συνδέσμους για την κάθε πολιτεία σας:

Στην ίδια σελίδα ψηφοφορίας, θα χρειαστεί να δείτε και στους έξι τίτλους για να μπορέσετε να ψηφίσετε. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι την Παρασκευή, 4 Μαρτίου στις 21.00 η ώρα Ελλάδος, δηλαδή έως και 15 λεπτά πριν την έναρξη του “Germany 12 Points”.

Αυτή η διαδικτυακή ψηφοφορία αντιπροσωπεύει το 50% του αποτελέσματος της γερμανικής επιλογής και θα παρουσιαστεί στη ζωντανή εκπομπή με το βαθμολογικό τύπο της Eurovision          (12, 10, 8, 7, 6 και 5 βαθμοί) ξεχωριστά για κάθε έναν από τους εμπλεκόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς . Το υπόλοιπο 50% θα καθοριστεί με τηλεψηφοφορία κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Τη βραδιά του τελικού, οι υποψήφιοι θα ερμηνεύσουν ζωντανά τα τραγούδια τους και παρουσιάστρια θα είναι η Barbara Schöneberger.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: ESC kompakt / Φωτογραφία: Eurovision World

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *