Γερμανία: Συνέντευξη με τον Malik Harris | Με το “Rockstars” στο Germany 12 Points! (Video)

Μετά και την ανακοίνωση της συμμετοχής του στον φετινό εθνικό τελικό της Γερμανίας, Germany 12 Points, ο Malik Harris μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τους Απόστολο Μπογιάννο και Αποστόλη Ματάμη.

O Malik είναι ένας εκ των έξι φιναλίστ στον εθνικό τελικό της Γερμανίας για την Eurovision 2022, και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την χώρα του με το τραγούδι “Rockstars”.

Έγραψα το “Rockstars” πέρυσι και πριν λίγες εβδομάδες με ρώτησε ένας φίλος αν θα σκεφτόμουν ποτέ να βρεθώ στην Eurovision και είπα “Δεν ξέρω, αλλά έχω το τραγούδι που ταιριάζει για αυτόν το σκοπό”. Και αυτό διότι είναι αρκετά προσωπικό και κάτι διαφορετικό από ότι στέλενι συνήθως η Γερμανία. Γιατί όχι; Όλα ξεκινάνε από το κατάλληλο τραγούδι εξάλλου. Μεγαλώνουμε και αρχικά ζούμε με μία παιδική και ξέγνοιαστη αίσθηση της ζωής επειδή όταν είμαστε παιδιά όλα γύρω μας είναι τόσο απλά. Και μεγαλώνοντας έρχονται οι σκέψεις και οι ανησυχίες και έτσι ήμουν και εγώ τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα τώρα και με τον Covid, και αναπολώ το πόσο χαρούμενος ήμουν μικρός και πόσο αλλάζει αυτό με τον καιρό. Έτσι, το βαθύτερο νόημα του “Rockstars” είναι να μην ζούμε ανακαλώντας διαρκώς το παρελθόν. Να κρατάμε μεν τις καλές στιγμές από αυτό αλλά να βλέπουμε τις καλές στιγμές του σήμερα και να πορευόμαστε με βάση αυτές.

Σχετικά με την σκηνηική του εμνφάνιση στον εθνικό τελικό ο ίδιος δήλωσε πως:

Η εμφάνιση θα είναι πολύ συναισθηματική. Είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψα και με έκανε να κλάψω. Και θα προσπαθήσω να μεταδώσω το νόημα του στη σκηνή. 

Αν και του αρέσουν όλα τα συνηποψήφια τραγούδια, ξεχωρίζει αυτά των Felicia Lu και Maël & Jonas.

Αγαπημένη του γερμανική συμμετοχή είναι αυτή της Lena (2010) ενώ από τον διαγωνισμό γενικότερα ξεχωρίζει τις συμμετοχές των Måneskin (Ιταλία 2021) και Duncan Laurence (Ολλανδία 2019).

Αν επέλεγε έναν Eurostar για να συνεργαστεί αυτοί θα ήταν οι Måneskin  (Ιταλία 2021) .

Ο Malik είναι αμερικάνικης καταγωγής κατά το ήμισυ και θεωρεί πως θα ήταν η μεγαλύτερη τιμή για αυτόν, αν μπορούσε να παρουσιάσει ένα τραγούδι live σε τόσο κόσμο, εκπροσωπώντας την χώρα του, την Γερμανία.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο Malik μας χάρισε ένα μέρος της συμμετοχής του ακαπέλα.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη του Malik Harris στο video που ακολουθεί:

Ακούστε το “Rockstars“, την  συμμετοχή του Malik Harris στο Germany 12 Points!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *