Ελλάδα: Η Αμάντα μας ξεναγεί στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ (Video)!

Μέσα από ένα βίντεο στην πλατφόρμα του Tik Tok, η εκπρόσωπος μας στην Eurovision 2022, Αμάντα Γεωργιάδη, μας ξεναγεί στα γυρίσματα του Video Clip, που έλαβαν χώρα στην ακριτική Σύμη.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε εικόνες από την βροχερή Σύμη, τόσο εν ώρα γυρισμάτων αλλά και την ώρα που η Αμάντα έπαιρνε το μεσημεριανό της ή έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα.

Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα τόσο σε εξωτερικούς, όσο και εσωτερικούς χώρους. Μάλιστα η ΕΡΤ έδωσε στην δημοσιότητα μία φωτογραφία από το εσωτερικού ενός νεοκλασικού σπιτιού, όπου η Αμάντα παίζει τάβλι με το αγόρι της, έχοντας ως φόντο την αμφιθεατρική Σύμη.

Τέλος, ο σκηνοθέτης o Κώστας Καρύδας έχει τα πλάνα που επιθυμεί προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση, του μοντάζ και της επεξεργασίας.

Με ανυπομονησία περιμένουμε πλέον να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, όταν και το video clip δοθεί στην δημοσιότητα. Το τραγούδι αναμένεται να ανακοινωθεί φυσικά μαζί με το video clip, στις αρχές Μαρτίου!

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. tbww
    tbww says:

    Το TikTok πρέπει να χρησιμοποιηθεί πολυ για την προωθηση του τραγουδιού από την ΕΡΤ και την Αμάντα. Έχει τεράστια δυναμη και επιρροή, το έχει αποδείξει πολλες φορες!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *