Ελλάδα: Με την φόρα της 2ης θέσης των στοιχημάτων ξεκινούν τα γυρίσματα του video clip στην Σύμη!

Με ούριο άνεμο έφθασε πριν λίγα λεπτά η ελληνική αποστολή στην Σύμη, για τα γυρίσματα του video clip της συμμετοχής μας στην Eurovision 2022. Η δεύτερη θέση στην οποία φέρνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα για νίκη στον διαγωνισμό της Eurovision 2022, γεμίζουν με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση την Amanda και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, αλλά και με ένα μεγαλύτερο άγχος, αφού τα φώτα όλων πέφτουν πλέον και επάνω μας.

Η 19μελής ελληνική αποστολή βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά στην Σύμη! Μάλιστα φρόντισε ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision ERT να μας ενημερώσει με τον ομορφότερο τρόπο για αυτό:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT (@eurovisionert)

Μαζί με την ελληνική αποστολή είναι η διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ, Δώρα Χειράκη, η αρχηγός αποστολής μας Σοφία Δρανίδου, ο project manager της συμμετοχής μας Ηλίας Κοκοτός, ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας και ο Άγις Μενούτης που μέσω των δελτίων της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και του Studio 4 θα μας ενημερώνει για όλα όσα πραγματοποιούνται στην Σύμη.

Τα γυρίσματα αναμένεται εκτός απροόπτου να διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, με την Amanda να επιστρέφει μετά στην Αθήνα για κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Για συνεχείς εξελίξεις από τα γυρίσματα στην Σύμη, κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, όσο δηλαδή η Σύμη θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους τους Έλληνες eurofan.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Νίκος
    Νίκος says:

    Να κάνω μια ερώτηση; Με τόσα τραγούδια που ακόμα αναμένουμε να ακουστούν, δεν είναι κάπως υπερβολικά όλα αυτά τα υπερενθουσιώδη άρθρα;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *