Ελλάδα: Ο Δήμος Σύμης βραβεύει την Amanda και την ΕΡΤ!

Μπορεί ο αρχικός σχεδιασμός να ήταν η ελληνική αποστολή να επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα, όμως ο αποκλεισμός τους για μία επιπλέον μέρα στη Σύμη, λόγω των καιρικών συνθηκών, φαίνεται πως αξιοποιείται στο έπακρο.

Δίνεται λοιπόν σήμερα η ευκαιρία στην ομάδα παραγωγής του video clip να πραγματοποιήσει κάποια συμπληρωματικά γυρίσματα, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, βράβευσε την Amanda με μια εικόνα του Αρχαγγέλου, ενώ απέδωσε τιμές και στην Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΕΡΤ, Δώρα Χειράκη, για την επιλογή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης να γίνει το video clip στο ακριτικό νησί μας. Παρόντες ήταν φυσικά τα μέλη της Dream Team, Ηλίας Κοκοτός, Δημήτρης Κοντόπουλος και Κώστας Καρύδας.

Νέα πλάνα από τα γυρίσματα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όπου ο Άγις Μενούτης δίνει πληροφορίες για τις τοποθεσίες των γυρισμάτων στη Σύμη και το χρονοδιάγραμμα της ελληνικής αποστολής. Μεταξύ άλλων, εξηγεί και τη σημασία της υψηλής θέσης που διατηρεί η Ελλάδα στα γραφεία στοιχημάτων, αφού μόλις κυκλοφορήσουν τα τραγούδια, τόσο το κοινό, όσο και οι κρτικές επιτροπές, συχνά σπεύδουν να ακούσουν εκείνα που “παίζουν” στις πρώτες θέσεις.

Ο προβολέας έχει στραφεί στην Ελλάδα, καθώς η αγωνία και το ενδιαφέρον για το τραγούδι μας μεγαλώνει, με τους οιωνούς να είναι πιο θετικοί από ποτέ! Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τις επόμενες ημέρες η Amanda θα βρεθεί στο Studio 4, για την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελλάδα.

Για συνεχείς εξελίξεις από τα γυρίσματα στην Σύμη, κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε όσο η Σύμη θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους τους Έλληνες eurofan.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όλα βαίνουν καλώς! Όμορφες εικόνες και από το βίντεο κλιπ αλλά και από τη βράβευση της ΕΡΤ και της Αμάντα σαν “ευχαριστώ” από το δήμαρχο της Σύμης έρχονται στη δημοσιότητα σε συνδυασμό πάντα με την πολύ καλή πορεία της Ελλάδας στα στοιχήματα,αν και σχετικά νωρίς. Δε θέλει σαφώς να χαθεί ο έλεγχος και να αρχίσουμε τα “Athens 2023″στο διαδίκτυο…Μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και χωρίς γκρίνια!
    Συμφωνώ ότι η θέση που έχει στα στοιχήματα μια χώρα πριν τη δημοσίευση της συμμετοχής της και κατά τη διάρκεια της Eurovisionικης περιόδου παίζει κομβικό σημείο στο που θα στραφεί το ενδιαφέρον των επιτροπών και του κοινού αλλά,συμπληρωματικά με αυτό, ελπίζω η πρώτη επίσημη δημοσίευση της ελληνικής συμμετοχής να γίνει ταυτόχρονα και στο κανάλι της Eurovision στο YT και όχι όπως πέρσι που ανέβηκε πρώτα στο ertflix μετά στο κανάλι της Στεφανίας και έπειτα στο επίσημο κανάλι της Eurovision.
    Λεπτομέρειες θα μου πείτε αλλά οι λεπτομέρειες ίσως κάνουν τη διαφορά…
    Καλή επιτυχία για ακόμα μια φορά ελπίζοντας αυτοί οι καλοί οιωνοί να γίνουν πραγματικότητα το Μάιο!
    Αναμένουμε τη συμμετοχή μας!!

    Απάντηση
  2. Βασίλης
    Βασίλης says:

    Συμφωνώ και εγώ σε αυτό. Δηλαδή καλύτερα να ανέβει πρώτα στο επίσημο κανάλι της Eurovision για να πάρει τις περισσότερες προβολές.

    Απάντηση
  3. Camelaki
    Camelaki says:

    Πιστεύω πως θα ήταν ωραίο να φτιάξει η ΕΡΤ (η οποίος είναι υπεύθυνος) ένα μικρό απόσπασμα snippet το λένε?? και να το κοινοποιήσει ώστε να δημιουργήσει ενδιαφέρον για αυτό που θα δούμε και θα ακούσουμε τον Μαρτιο..και η αγωνία μας θα μεγαλώσει και το ενδιαφέρον των ξένων θα προκαλέσει και θα έχουμε θέμα συζητησης….ελπίζω να το έχει σκεφτεί κάποιος….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *