Ελλάδα: Σε πλήρη εξέλιξη για δεύτερη ημέρα, τα γυρίσματα για το video clip!

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται τα γυρίσματα του video clip της συμμετοχής μας στην αρχόντισσα του Αιγαίου, Σύμη. Παρά το βροχερό καιρό, η Amanda και ο Νικόλας Μελαχροινίδης, πάντα υπό την σκηνοθετική επίβλεψη του Κώστα Καρύδα προχωρούν βήμα βήμα για ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, που είναι φυσικά το ζητούμενο για το video clip.

Το γύρισμα ξεκίνησε από πολύ νωρίς στο Μαυροβούνι, ένα απόκρημνο σημείο όπου έχει όμως μία φανταστική θέα του λιμανιού της Σύμης. Στην συνέχεια τα γυρίσματα διακόπηκαν για κάποια λεπτά εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Αμέσως μετά, όλη η αποστολή μετέβη σε ένα νεοκλασικό σπίτι, το οποίο επέλεξε ο Κώστας Καρύδας για μερικά εσωτερικά γυρίσματα. Από εκεί είναι και η σχετική φωτογραφία που ανάρτησε ο λογαριασμός του Eurovision ERT.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision ERT (@eurovisionert)

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μέχρι αργά το απόγευμα, αφού το συνεργείο θα μεταβεί σε δύο ακόμη σημεία. Όπως έχει ανακοινωθεί από χθες, θα χρησιμοποιηθούν και πλάνα από drone.

Η Amanda συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά στα στοιχήματα (μεταξύ 2ης και 4ης θέσης), ενώ η αγωνία και το ενδιαφέρον για το τραγούδι μας μεγαλώνει αυξάνει, με τους οιωνούς να είναι πιο θετικοί από ποτέ.

Τις επόμενες ημέρες η Amanda θα βρεθεί στο Studio 4, για την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελλάδα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χθεσινά ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Για συνεχείς εξελίξεις από τα γυρίσματα στην Σύμη, κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, όσο δηλαδή η Σύμη θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους τους Έλληνες eurofan.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. tbww
    tbww says:

    Ξανά αναφέρω εγώ ότι το γεγονός πως είμαστε ψηλά στα στοιχήματα πριν βγει τι τραγούδι δεν είναι κάτι καλό…
    Ίσως πρεπει να σταματήσει το τόσο έντονο hype

    Απάντηση
  2. Ben
    Ben says:

    Ελπίζω μόνο να μη δούμε καμία διαφήμιση η τοποθέτηση προϊόντος μέσα στο βίντεο και οι οποίοι χορηγοί να μπουν στο τέλος. Ειναι κρίμα γιατί δεν ταιριάζει με το καλλιτεχνικό στίγμα της κοπέλας και χαλάνε και το βίντεο (δεν υπήρχε reaction video που να μην ξεσπουσαν στα γελια περσι και σχολιαζαν αρνητικα βλεποντας τα σαμπουαν-διαφημιση της Τσαγκρινου).

    Απάντηση
  3. tina
    tina says:

    Δεν πειραζει ας ειμαστε και μια φορα ψηλα στα στοιχηματα το αν το αξιζουμε δεν μενει παρα να περιμενουμε την ημερα δημοσιευσης της συμμετοχης μας για να βγαλει ο καθενας τα δικα του συμπερασματα.

    Απάντηση
  4. gogos
    gogos says:

    Είμαστε χαμηλά στα στοιχήματα: Φαν: Ααα… κάτι ξέρουν οι bookmakers και είμαστε τόσο κάτω!

    Είμαστε ψηλά στα στοιχήματα: Φαν: Δεν είναι καλό τέτοια πριοδο να είμαστε ψηλά και μη δειχνουμε-γράφουμε καλα λόγια για την συμμετοχή μας!

    Βρε θα μας τρελάνετε;;;;

    Απάντηση
  5. James
    James says:

    Περιμένω πως και πως.Νομιζω θα είναι πολύ καλαίσθητο το αποτέλεσμα.
    Όσο για τα στοιχήματα ας είμαστε αισιόδοξα συγκρατημένοι για να μην πάθουμε Ντέμη και από την μια στιγμή βρεθούμε από την δεύτερη θέση στην δέκατη πέμπτη.
    Υπομονή λίγος καιρός έμεινε!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *