Ελλάδα: Στην ακριτική Σύμη το video clip της συμμετοχής μας!

Η επιλογή της ΕΡΤ και της καλλιτεχνικής ομάδας για την τοποθεσία που θα γυριστεί το video clip της ελληνικής συμμετοχής είναι η πανέμορφη και ακριτική Σύμη.

Μια εσχατιά της χώρας μας, στην οποία όμως χτυπά δυνατά η καρδιά του ελληνισμού, θα γίνουν τα γυρίσματα του video clip της συμμετοχής μας. Την ερχόμενη εβδομάδα η Amanda μαζί με τον Κώστα Καρύδα, μέλη της ελληνικής αποστολής, αλλά και συνεργείο της ΕΡΤ θα ταξιδέψουν στην Σύμη προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενό μας άρθρο, η βούληση της ΕΡΤ ήταν το ελληνικό στοιχείο να φανεί μέσα από το video clip. Μην περιμένετε όμως να δείτε ένα video clip τύπου καρτποστάλ, στο βίντεο θα υπάρχει μία ιστορία η οποία θα εξελίσσεται στα όμορφα τοπία της Σύμης. Αυτή είναι η εικόνα που η Ελλάδα θα στείλει φέτος στα εκατομμύρια των τηλεθεατών μέσω του video clip της συμμετοχής της στον διαγωνισμό. Το μήνυμα της ΕΡΤ ξεκάθαρο και προς πολλούς αποδέκτες. Σε ένα ακριτικό νησί που μπορεί να απέχει 10 μόλις λεπτά από την Τουρκία και 10 ώρες από την Αθήνα, θα κάνει τα γυρίσματα για το video clip της συμμετοχής της χώρας μας στην Eurovision 2022.

Η Amanda έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα και θα φύγει όπως αναφέρουμε και παραπάνω αμέσως για την Σύμη, όπου και θα παραμείνει για τρεις ημέρες. Η ΕΡΤ με συνεργείο που θα έχει στην Σύμη και μέσα από το Studio 4, αλλά και τα δελτία ειδήσεών της θα μας ενημερώνει για τα γυρίσματα με πλούσια παρασκήνιο και σχετικά video.

Η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων, ενώ η Amanda βρίσκεται στην υψηλότερη θέση στον πίνακα των στοιχημάτων σε σχέση με τις χώρες που έχουν ανακοινώσει καλλιτέχνη ή και τραγούδι, γεμίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Παρά τα θετικά όμως μηνύματα όλοι οι εμπλεκόμενοι κρατούν χαμηλούς τόνους, προετοιμάζοντας όμως στο παρασκήνιο κάθε μικρή λεπτομέρεια για την φετινή μας συμμετοχή, ελπίζοντας πως τον Μάιο το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!


Σας περιμένουμε στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής, για να σχολιάσουμε τόσο το Sanremo 2022, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Ας γίνουμε μία μεγάλη διαδικτυακή παρέα, στηρίζοντας την Amanda, συζητώντας φυσικά και αποκλειστικές ειδήσεις, όπου πρώτα εκεί οι συντάκτες του Eurovisionfun θα δημοσιεύουν!

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ! Ανυπομονούμε για το τελικό αποτέλεσμα που πιστεύω θα εκπλήξει όχι μόνο εμάς αλλά και όλους τους φαν! Κάτι μου λέει πως φέτος η Ελλάδα έρχεται για πολύ μεγάλα πράγματα…!

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Καλο μηνα σε ολους στο Eurovision fun με μια πραγματικα ευχαριστη ειδηση οσον αφορα την επιλογη τοποθεσιας της φετινης μας συμμετοχης ηταν κατι απροσμενο.

    Απάντηση
  3. Benedictos
    Benedictos says:

    Δεν είμαι πολύ φαν του συγκεκριμένου σκηνοθέτη γιατί το storytelling που είχαν τα κλιπάκια μας πέρσι και προπερσι δεν άφηνε τα τραγούδια της Στεφανιας να μιλήσουν ούτε τα βοηθούσαν να αναδειχθούν, γιατί πρότειναν παράλληλες ιστορίες. Και τελικά παρα τα επιμέρους καλά στοιχεία τους ήταν μαλλον αρκετά μπερδεμένο οπτικα το αποτέλεσμα. Τα δε εφέ στο Last Dance, καπως πρόχειρα για παραγωγη τέτοιου είδους. Ελπίζω να μη δούμε φτηνά εφέ φέτος και να ακολουθηθεί μια πιο σοφιστικέ προσέγγιση.Για να δούμε, ελπίζω για ενα καλο αποτέλεσμα!

    Απάντηση
  4. Manos
    Manos says:

    Άλλη μια απόδειξη πως η ΕΡΤ αντιμετωπίζει με τελείως διαφορετική ματιά τον διαγωνισμό σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Συγχαρητήρια σε όλους για την επιλογή. Αναμένουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα, που θα μας κάνει περήφανους για τις ομορφιές της χώρας μας. Φυσικά περιμένουμε και ένα πολύ καλό τραγούδι. Ίσως η επιλογή της Σύμης να μας δίνει και ένα στοιχείο για το ύφος του τραγουδιού. Αρχοντικό, κομψό κ λιτό. Νομίζω κάτι τέτοιο είπατε και εσείς.
    Θα συμφωνήσω και με κάποια άλλα σχόλια που είδα τον προηγούμενο καιρό εδώ. Η ΕΡΤ δεν αντιμετωπίζει απλά σοβαρά τον διαγωνισμό, αλλά τον έχει πάρει στα χέρια της, μακρυά από τις πλαστικές επιλογές των δισκογραφικών.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Πολύ εύστοχο το σχόλιο σας. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και ως προς το τραγούδι και ως προς την προσέγγιση της ΕΡΤ. Δεν ειναι τυχαία η πολεμική κάποιων κέντρων, η οποία θα υπάρξει και φέτος. Η ΕΡΤ βλέπετε τους χαλάει λίγο τα σχέδια. Εμείς σαν eurovisionfun για αυτό είμαστε στο πλευρό της σε αυτή την προσπάθεια και χαιρόμαστε που υπάρχουν τόσοι αναγνωστες που το αντιλαμβάνονται! Συνεχίζουμε δυναμικά!

      Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πραγματικά σκεφτόμουν το Καστελόριζο σαν πιθανή επιλογή, το είχα σαν προαίσθημα για να φανεί ότι και εκεί χτυπά η Ελληνική ψυχή. Είναι εν τέλει η Σύμη! Καλή επιλογή, ενδιαφέρουσα… Βέβαια εφόσον το τραγούδι είναι έτσι αρχοντικό απλό και κομψό κάπως έτσι καλό θα ήταν να γίνει και το βίντεο κλιπ καθώς θα συμφωνήσω με προηγούμενο σχόλιο ότι ναι μεν ο κ. Καρύδας έχει ωραίες ιδέες με μια ιστορία πάντα αλλά το βίντεο κλιπ του supergirl ήταν υπερβολικά μπερδεμένο και κάπως “παιδικό” ενώ του last dance είχε πολλούς συμβολισμούς που ο μέσος ακροατής/θεατής δε νομίζω ότι κατάλαβε ποτέ…
    Ανυπομονούμε για το τραγούδι φυσικά και το βίντεο κλιπ καθώς όλα τα στοιχεία (και η στάση η δική σας και της ΕΡΤ) γεννούν ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα και φέτος- ή και καλύτερο από το περσινό. Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
  6. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Ωω, θα ειναι πολυ ομορφο!!! Τελεια επιλογη, θα ταιριαζει απολυτα στην Αμαντα ως παρουσια.

    Οσο για τον κυριο Καρυδα που λετε βρε παιδια, οντως are we going to pretend οτι το βιντεοκλιπ του Last Dance δεν ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ βιντεοκλιπ που εστειλε ποτε η Ελλαδα στον διαγωνισμο; Θα ηθελα να φερετε στη μνημη σας λιγο ολα τα αλλα… Απο το βιντεοκλιπ της Κυριακου με τα καλωδια στο parking, στα υπερβολικα απλα βιντεο της Καλομοιρας και της Παπαριζου και στο πιασιμο του μπουτιου της Βισση απτον φορτηγατζη.
    Το last dance ηταν ενα upbeat retro κομματι με epic στοιχεια, εννοειται πως δε θα κανει κατι παρομοιο για το τραγουδι της Αμαντα.
    Κολλησατε που ελεγαν καποιοι Ευρωπαιοι στην αρχη οτι δε καταλαβαιναν τους συμβολισμους ( και τι μας νοιαζει; ), ενω οι ιδιοι Ευρωπαιοι στο τελος ελεγαν πως ηθελαν στοιχεια απτο βιντεοκλιπ στη σκηνη και απογοητευτηκαν που δεν ηταν πιο σκοτεινη, επικ η παρουσιαση και με τον πηγασο ( ! ) οπως στο βιντεο.
    Και τα εφε του μια χαρα ηταν. Ειδικα για vintage κομματι.
    Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος για οσα ακουω προς το παρον, ειμαι και βεβαιος οτι και ο Φωκας θα ετοιμασει κατι πολυ ομορφο, ο ρομαντισμος ειναι το δυνατο του σημειο ως σκηνοθετης.

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Ακριβώς το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι ξένοι που έκαναν ανταποκρίσεις πέρσι περίμεναν να δουν έναν Πήγασο επι σκηνης, αυτό δείχνει ότι το κλιπ ήταν φλύαρο και καπάρωνε το τραγούδι, είτε δημιουργώντας προσδοκίες είτε απομακρύνοντας το συναίσθημα που βγάλει το ίδιο το τραγούδι και τοποθετώντας το στο καλλιτεχνικό οραμα του σκηνοθέτη και όχι του ίδιου του τραγουδιού . Γιατί αν έχεις δει Πήγασο και χίλια δυο αλλά εφέ μετά ξενερώνεις που βλέπεις μια μπλούζα να χορεύει στο ρεφρέν. Ακριβώς αυτό πρέπει να αποφευχθεί φέτος. Όχι πολύ μπλα μπλα και στολίδια, απλές εικόνες εωσ και ουδέτερες συναισθηματικά για να ερθει το τραγούδι το Μάιο και η σκηνική μας παρουσία να χτισει πάνω σε αυτο. Όχι να δείξουμε χίλια δυο άσχετα και μετά να περιμένουν να τα δουν και στη σκηνή και όταν δεν τα βλέπουν να απογοητεύονται και να συγκρίνουν το κλιπ. Το κλικ δεν θα έπρεπε να είναι το σημείο αναφοράς της συμμετοχής μας, η ίδια η σκηνική παρουσία με το τραγούδι πρέπει να είναι το στίγμα μας που θα μείνει. Γι αυτό λέω όχι αλλά εφέ και πυροτεχνήματα, αλλά πιο πολύ ουσία φετος.

      Απάντηση
      • Benedictos
        Benedictos says:

        Με αλλά λόγια αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν χρειαζεται το κλιπ του τραγουδιού να έχει μια τόσο ισχυρή οπτική ταυτότητα. Γιατί ο κόσμος το βλέπει, γίνονται reactions και αυτό μενει μεχρι
        το Μάιο, όπου μετά έχουμε τις αναπόφευκτες συγκρίσεις και που είναι ο Πηγασος και γιατί δεν είναι σκοτεινό όπως στο κλιπ και γιατί και γιατί, αντί να επικεντρώνονται οι φανς σε αυτό που προσφέρουμε επι σκηνης. Για μένα το clip του kill the lonely είναι όμορφο γιατί είναι ακριβώς αυτό, δίνει το vibe με μια χρωματική παλέτα από λευκό έως μπεζ και καφέ και αναδεικνύει το τραγούδι με μια πολύ απλή αλλά όχι απλοϊκή σκηνοθεσία.

        Απάντηση
      • EurovisionTales
        EurovisionTales says:

        Κανενας απολυτος λογος δεν υπαρχει να δημιουργεις ενα βιντεο κλιπ με γνωμονα το τι προσδοκιες θα δημιουργησεις για τη σκηνικη παρουσια. Αν ηταν ετσι ας βγαζαμε απλως μια live performance αντι για βιντεο, οπως κανουν πολλες χωρες ( Σουηδια πχ ).
        Το βιντεοκλιπ ειναι κατι ανεξαρτητο που στεκεται και μονο του μετα τον διαγωνισμο στη καριερα του καλλιτεχνη.
        H συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων που ψηφιζουν στη Eurovision ψηφιζουν μονο με βαση το τι βλεπουν εκεινη τη στιγμη στη σκηνη, κανενας δεν θα πει α ειχε διαφορετικο βιντεοκλιπ, η καλυτερο βιντεο, δε τη ψηφιζω γιαυτον τον λογο. Το 85% των θεατων δεν εχει δει καν τα βιντεοκλιπς.
        Αλλωστε τι συναισθημα ειχε το last dance για να το σκεπασει το βιντεοκλιπ; Δεν ηταν συναισθηματικο κομματι, αυτα που επρεπε να αποδοθουν αποδοθηκαν ( το επικο στοιχειο των κουπλε και τα ρυθμικα ρεφρεν ).
        Δεν θα βαλουν εναν πηγασο στην Αμαντα τωρα, προφανως. Το τραγουδι περυσι τη σηκωνε λιγη φλυαρια.
        Μια ωραια ιστοριουλα ειναι καλοδεχουμενη, για να ειναι πιο ενδιαφερον ως οπτικο προιον, αλλα ειμαι βεβαιος οτι κατα τα αλλα θα παραμενει ομορφο και απλο.
        Εγω εμπιστευομαι και την Αμαντα, σε αντιθεση με αλλους καλλιτεχνες που εχουμε στειλει, εχει καλλιτεχνικη ταυτοτητα και οραμα. Και φαινεται πως αν δεν της αρεσει κατι θα το πει.
        Ανυπομονουμε!

        Απάντηση
        • Benedictos
          Benedictos says:

          Διαφωνώ και πιστεύω πως όλα παίζουν ρόλο. Παραδειγμα η Κύπρος το 2018, στο κλιπ η Φουρειρα δεν έδειξε το παραμικρό από την ενέργεια της, ένα ψιλοαδιαφορο κλιπάκι με ωραίες εικόνες και that’s all. Και όταν έκανε την πρώτη πρόβα όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και άρχισε η άνοδος στα στοιχήματα. Αν ειχε χορευτικό στο κλιπ και έδειχνε απο πριν τι μπορεί να κάνει, ενδεχομένως δεν θα ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξη και η δυναμική που απέκτησε με το που πάτησε πόδι στη σκηνή. Ηταν και αυτο μερος της στρατηγικης της. Αν ειχε δημιουργησει προσδοκιες με αλλο χορευτικο θα αρχιζε η γρκινια γιατι ετσι και οχι οπως στο κλιπ κτλ. Τωρα βεβαια το τραγουδι μας καμια σχεση φετος προφανως χωρις τρελα χορευτικα κτλ, αλλα καλο ειναι να εχουμε υποψη μας οτι οσο ανεξαρτητο και να θελουμε να ειναι το κλιπ, αναποφευκτα θα γινουν συγκρισεις, οι οποιες οταν γινονται απο μπλογκερς και ατομα με επιρροη που ξερουν ολη την πορεια απο την επιλογη και το κλιπ μεχρι τις προβες, αναποφευκτα θα επηρεασουν τον απλο κοσμο που οντως μπορει να ακουει πρωτη φορα το τραγουδι στον ημιτελικο. Αλλα ειδικα για το Last Dance, επειδη σαν κομματι ηταν πολυ αβανταδορικο, προσωπικη γνωμη μου τουλαχιστον, οτι θα πρεπε να κρατησουν τον πυχη 2 level πιο χαμηλα με το κλιπ οσον αφορα στην εικονολογια και τη μυθοπλασια ωστε να ηταν το live το πιο wow moment ολης της πορειας και οχι το κλιπ. Ξερω κοσμο που προτιμα να βλεπει το Iive της Φουρειρα στον τελικο και οχι το κλιπ, οταν θελει να ακουσει το Φουεγκο και αντιστοιχα προτιμα το κλιπ του Last Dance αντι για το live, οταν θελει να ακουσει το LD.

          Απάντηση
          • Maria
            Maria says:

            Δεν ισχύει αυτό που λες. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι ακούνε τα τραγούδια για πρώτη φορά στους ημιτελικούς και δεν έχουν ιδέα για τα videoclip. Όσον αφορά στους γνωστούς σου που προτιμούν το κλιπ από την λάιβ εμφάνιση μάλλον δεν ισχύει για όλους γιατί οι συνολικές προβολές από το κλιπ που ανέβηκε στο κανάλι της Στεφανίας και της Eurovision είναι περίπου 5,8 εκ., ενώ οι προβολές από τις λάιβ εμφανίσεις του ημιτελικού και τελικού είναι 10,5 εκ.

  7. Darkness
    Darkness says:

    Έπρεπε να γυριστεί στα Γιάννενα στην λίμνη συγκεκριμένα και στο νησάκι μιας και η Αμάντα είναι από τα Anyway και Σύμη όμορφο νησάκι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *