Ελλάδα: Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ για την νέα φωτογράφιση της Amanda! (video)

Πριν από λίγο και μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η ελληνική δημόσια τηλεόραση μετέδωσε backstage υλικό από την νέα φωτογράφιση της Amanda.

Με ρούχα που φέρνουν αναμνήσεις από τη δεκαετία του ’60, ο φωτογράφος Γιάννης Βασταρδής χαρακτήρισε την Amanda νεράιδα ενώ όπως ανέφερε, η συνεργασία του μαζί της ήταν άψογη.

Οι δυο τους δημιούργησαν μία σειρά από εικόνες με την Amanda να προκαλεί την έκπληξη όλων με τον αέρα και το στιλ της, ενώ όπως δήλωσε ο κ. Βασταρδής, έχει μια τάση να μεταμορφώνεται ενώ δεν χρειάστηκαν πολλά κλικ για τιο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η φωτογράφιση έλαβε χώρα στα πλαίσια της προώθησης της ελληνικής συμμετοχής έπειτα και από την ολοκήρωση των γυρισμάτων του videoclip του τραγουδιού.

Υπενθυμίζουμε πως θα μπρέσουμε να ακούσουμε την φετινή μας συμμετοχή σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Δείτε το ρεπορτάζ στο video που ακολουθεί:

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Greek Eurovision Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Greek Eurovision Group, για όλα τα νεότερα!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. James
    James says:

    Η ΕΡΤ φαίνεται να το έχει πάρει πολύ στα σοβαρά φέτος και αυτό μόνο κακό δεν θα μπορούσε να είναι.
    Πιστεύω πως αν το τραγούδι της Αμάντα είναι τραγούδι αξιώσεων πάμε για μεγάλα πράγματα.
    Μετά από μια δεκαετία απαξίωσης εσωτερικής και εξωτερικής η Ελλάδα κάνει comeback.

    Απάντηση
  2. Camelaki
    Camelaki says:

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ πρωιναδικου οι “καλοί μας γείτονες” έδειξαν την ενόχληση τους στα social για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ μας στην Σύμη γιατί λένε….ότι το νησί τους ανήκει!!!!!! Αν ισχύει αυτό ένα θα πω:ξυδακι παιδιά!!!!!!!
    Μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε να γυριστεί εκεί……

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νεανικότητα και κομψότητα! Επίσης πραγματικά μου βγάζει κάτι το γαλήνιο και το ονειρικό αυτό το κορίτσι… Σαν να λέμε η ήρεμη δύναμη.
    Η Αμάντα έχει δηλώσει πως η συμμετοχή της, το τραγούδι που έγραψε δηλαδή, είναι το καλύτερο από αυτά που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα. Το γεγονός ότι όλα της τα τραγούδια είναι υψηλής ποιότητας και έχουν χαρακτήρα και μια “φινέτσα” καθώς και ότι η χροιά της σε ταξιδεύει, σε συνδυασμό πάντα με το ότι όσοι έχουν ακούσει ήδη τη συμμετοχή μας λένε πολύ θετικά σχόλια και ότι η Ελλάδα μπορεί να ξεχωρίσει φέτος, με κάνει να περιμένω κάτι πολύ δυνατό με χαρακτήρα και κομψότητα που να στέκεται στο 2022… Ίσως μετά από σχεδόν μια δεκαπενταετία δούμε την χώρα μας στην πρώτη 5αδα; Γιατί όχι; Κοντός ψαλμός! Μακάρι πραγματικά!!
    ΥΓ: πολύ χαίρομαι που η ΕΡΤ ήδη από το 2019 έχει τοσο επαγγελματική προσέγγιση και πλήρης οργάνωση σχετικά με τη συμμετοχή μας. Ίσως το ’19 να μην επιλέχθηκε η σωστή καλλιτεχνική ομάδα για να αναδείξει και οπτικά το better love, αλλά ήδη από πέρσι αυτή η προσπάθεια μεταφράζεται και βαθμολογικά. Μακάρι αυτό να συνεχιστεί και φέτος σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό! Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην Αμάντα και αναμένουμε φυσικά τη συμμετοχή μας!!

    Απάντηση
  4. Vasilis
    Vasilis says:

    Όχι ότι χωρίς μακιγιάζ και φτιαγμένα μαλλιά δεν είναι όμορφη αλλά εδώ πραγματικά είναι θεά και τι θεά, αρχαία Ελληνίδα!!! Αν δεν διάβαζα ότι είναι η Αμάντα και μου έβλεπα μόνο τη φωτογραφία δεν θα την αναγνώριζα ευκολα. Αντε να βγει η τραγουδάρα και να σκίσουμε φέτος!! Πάμε _Ελλάδα! Αβάντα_στην_Αμάντα!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *