Ελλάδα: Το NRK επιμελήθηκε της εμφάνισης της Amanda στον τελικό του MGP 2022!

Με αφορμή το σχετικό βίντεο που μεταδόθηκε σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”, τα σχόλια που ειπώθηκαν εκεί, αλλά και τα διαδικτυακά σχόλια που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την εμφάνιση της Amanda στον τελικό του MGP 2022, το Eurovisionfun ήρθε σε επικοινωνία με την ομάδα της καλλιτέχνιδος για να μας σχολιάσουν όλα τα παραπάνω.

Για να καταλάβουν όλοι οι αναγνώστες μας το ζήτημα που δημιουργήθηκε, σας υπενθυμίζουμε πως το βράδυ του Σαββάτου, η Amanda ήταν καλεσμένη στον τελικό του MGP 2022. Η Amanda βρέθηκε στα backstage για μία μίνι συνέντευξη από τον παρουσιαστή, Kare Magnus Bergh. Αμέσως μετά δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η εμφάνιση της Amanda δεν ταίριαζε με την περίσταση.

Στο ίδιο ζήτημα αναφέρθηκε σήμερα και ο Γ. Λιάγκας στην εκπομπή “Το Πρωινό”, αμέσως μετά την μετάδοση σχετικού βίντεο, που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Θ. Βάγιος.

Ο γνωστός παρουσιαστής, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ, ανέφεραν πως θα είναι κρίμα για την Amanda, αλλά και την Ελλάδα, να χάσουμε βαθμούς όχι από το τραγούδι, αλλά από την ενδυματολογική και στυλιστική εμφάνιση της εκπροσώπου μας. Σημείωσαν πως η Eurovision είναι ένα λαμπερό γεγονός και ότι η Amanda θα πρέπει ανάλογα να αναδείξει εκεί, το λιτό και εναλλακτικό της ύφος.

Το Eurovisionfun ήρθε σε επικοινωνία με την ομάδα της Amanda και αυτό που μας αναφέρθηκε ως σχόλιο, ήταν πως την εμφάνιση της Amanda επιμελήθηκε η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας, NRK. 

Το σχόλιο που εμείς έχουμε να κάνουμε είναι πως ήταν αστοχία των διοργανωτών, να μην ενημερώσουν έστω την Amanda νωρίτερα, πως ο παρουσιαστής θα φορούσε επίσημο ένδυμα, με κουστούμι κλπ.

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι όσοι θα επιμεληθούν την εμφάνιση της Amanda στο Τορίνο, είναι επαγγελματίες του χώρου που γνωρίζουν τόσο τις απαιτήσεις του διαγωνισμού, αλλά και την ισορροπία που πρέπει να κρατηθεί προκειμένου να διατηρηθεί τόσο το προσωπικό ύφος της Amanda, αλλά να είναι και λαμπερή για την Eurovision.

Για συνεχείς εξελίξεις κάνετε join στο Group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής! Ήδη μέσα από το Eurovision Greece Group δημοσιεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα νεότερες εξελίξεις και το ίδιο θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων eurofan χτυπά εδώ.

Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνετε join στο Eurovision Greece Group, για όλα τα νεότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

25 ΣΧΟΛΙΑ
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Αυτό δεν ήταν λιτή και απέριττη φίλε μου αυτό ήταν “μέλος της εκκλησιαστικής χορωδίας της Αγίας Φιλοθέης”…..πάλι καλά να λέμε που δεν την έβγαλαν και ρακένδυτη για να τονίσουν οτι σαν χώρα δεν έχουμε λεφτά….

      Απάντηση
  1. Camelaki
    Camelaki says:

    Να πω ότι την αστοχία την σχολίασα εδω πρώτη όταν είδα το βίντεο αλλά και φωτογραφίες στο Τουίτερ???θα το πω….και όπως διαβάζω από τις αντιδράσεις είχα δίκιο….τώρα γιατί ήθελε η νορβηγική τηλεόραση να την βγάλει σαν την φτωχουλα του Θεού(2ο ατόπημα μετά την παραποίηση των λόγων της) ποιος ξέρει….ίσως τους πείραξε που είπε ότι προτίμησε να εκπροσωπήσει εμάς ως Ελληνίδα….

    Απάντηση
    • 12345
      12345 says:

      Όλη την ώρα σε βλέπω να σχολιάζεις, να μιλάς επιθετικά και να ωρύεσαι. Όλα αυτά για ένα ρούχο. Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Σταμάτα αυτήν την συμπεριφορά, δεν σε τιμάει και μας βάζει όλους σε δύσκολη θέση.

      Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Πολύ κακό για το τίποτα!
    Προσωπικά δεν με χάλασε αυτό που είδα. Γιατί πρέπει όλοι να βάζουν αυτά που “πρέπει”? Η Αμαντα αισθάνθηκε άβολα με τα ρούχα της; Εάν όχι, τότε όλα τ αλλά περιττεύουν!

    Έχω δει καλλιτέχνες που αισθάνονται άβολα φορώντας επίσημα ενδύματα και είναι λες και φορούν “τσουβάλι”. Δεν λέω να είναι ρακένδυτοι, αλλά να φορούν ρούχα που αισθάνονται άνετα και κυρίως ο εαυτός τους.

    Και μη ξεχνάμε την ουσία. Το τραγούδι και τη παρουσίας επί σκηνής. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία!

    Απάντηση
  3. Ben
    Ben says:

    Δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε επιτηδες, οποίος έχει παει στη Νορβηγία ξέρει ότι δεν το έχουν καθόλου με το ντύσιμο, είναι μονίμως σε ένα loose casual στυλ και ακόμα και στην όπερα του Οσλο θα πάνε με ένα απλό τζιν και μια φτηνιαρα ζακέτα. Γενικά παίζει πολύ κουρελαρία ανεξαρτητως περιστασησ και σε γενικές γραμμες δεν τους νοιάζει να ντυθούν καλά. Με αυτό κατά νου δεν πέφτω από τα συννεφα που οι στιλιστες του NRK την έντυσαν έτσι.

    Απάντηση
  4. T.R
    T.R says:

    Epidi o parousiastis forouse episima rouha, i emfanisi tis Amanda fanike kapos ”ftohi”. Ok emena prosopika den me niazi ti rouha evale sto norvigiko teliko (pou sto kato kato mehri tin alli vdomada kanis den tha thimate ti forage). Sto Torino omos kai stylista tha ehi kai kommoti kai makigiez kai apo ola. Makari to tragoudi na ine kalo kai ola ta alla diorthononte.

    Απάντηση
  5. ArmpitOfEurope
    ArmpitOfEurope says:

    Ρε παιδια οντως γινεται θεμα για το τι φορουσε σε 1μιση λεπτο συνεντευξης απτο backstage;
    Ισα ισα που η επιλογη ηταν στοχευμενη, εγω αν την εβλεπα να φορουσε πχ ενα υπερβολικο φορεμα θα ελεγα καλα ντυθηκε σα τη λατερνα για 1 λεπτο στο backstage;
    Δεν εκανε καν performance βρε παιδια! Αν ειναι δυνατον να ασχολουμαστε με την ενδυση για 1μιση λεπτο στο backstage του νορβηγικου τελικου.
    Και ενταξει, τι ειναι τελοσπαντων ο νορβηγικος τελικος; Ουτε στα grammys να εμφανιζοταν δε θα καναμε ετσι για την ενδυση σε backstage…

    Απάντηση
  6. Μανώλης
    Μανώλης says:

    Έμοιαζε η Αμάντα σαν τη φτωχούλα συγγενή απ΄την Ελλάδα, όπως έγραψε το Camelaki (ούτε απ΄το makeup δεν την περάσανε); Έμοιαζε. Κάνουμε όπως συνήθως στην Ελλάδα την τρίχα τριχιά; Βεβαίως! Εγώ κρατάω με ανακούφιση την προτελευταία παράγραφο του άρθρου περί ισορροπίας προσωπικού στυλ και λάμψης. Γιατί αν φοβόμουν κάτι -που δεν το φοβάμαι εδώ που τα λέμε- θα ήταν μην επηρεαστεί η στυλιστική ομάδα και πάει στη γκλαμουριά για να ικανοποιηθεί το γούστο του κάθε Λιάγκα και της παρέας του, που και παντελώς άσχετοι είναι από Eurovision

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Η κοπέλα από το στυλ που η ίδια έχει δεν θα μπορούσε ποτέ να πάει από το 0 στο στάδιο της γκλαμουριας που είναι το άλλο άκρο έτσι κι αλλιώς…ούτε φιόγκους ήθελε που γράφει ο φίλος πιο πάνω ούτε τίποτα….ένα απλά ωραίο ντύσιμο για μια επίσημη εμφάνιση ακόμη και για αυτό το 1 λεπτό….ποιος το θυμάται λέτε???δεν μας νοιάζει δεν αφορά άλλους εμάς αφορά γιατί εμάς εκπροσωπεί….έχουμε εκπρόσωπο μια όμορφη κοπέλα με ωραία χαρακτηριστικά και φωτεινο χαμόγελο και αντ αυτού είδαμε στην οθόνη μας μια “κακομοιρα” αυτό είδαμε….αν βλέπαμε ετσι την εκπρόσωπο της Μαλτας δεν θα με ένοιαζε και δεν θα με αφορούσε αλλά πάλι θα το σχολίαζα γιατί θα μου έκανε εντύπωση η τόση προχειρότητα…γράφτηκε εδώ ότι έτσι είναι οι Νορβηγοί ότι τι δηλαδή σε επίσημες εκδηλώσεις αυτοί πάνε σαν τους λετσους???και αυτό αποτελεί παράδειγμα???γιατί εγώ τον περσινό εκπρόσωπο της Νορβηγίας μια χαρά τον είδα ντυμένο δεν βγήκε με τις πυτζάμες του….στην Αμάντα μόνο οι παντόφλες αρκουδάκια έλειπαν να ολοκληρωθεί το σετακι!!!!
      Πραγματικά θα ήθελα να μπω στο κεφάλι αυτών που την έντυσαν η της είπαν να ντυθεί έτσι να μου εξηγήσουν το στυλ “βγαίνω live από το σπίτι μου ενώ είμαι σε απομόνωση λόγω κορονοιου”….
      Όσο για το “σιγα τι ήταν η βραδια του εθνικού τελικου” αν δεν ήταν κάτι τότε ο παρουσιαστής δεν θα φορούσε κοστούμι ούτε η παρουσιάστρια τουαλέτα…

      Απάντηση
      • Σπυριδουλα
        Σπυριδουλα says:

        Μονο κακομοιρα δε θα μπορουσε να χαρακτηριστει η Αμαντα.
        Το γεγονος οτι φορουσε κατι πιο απλο ισα-ισα που βοηθησε στο να αναδειχθει περισσοτερο η ιδια.

        Απάντηση
        • Camelaki
          Camelaki says:

          Αν προσέχατε το πώς έγραψα την λέξη κακομοίρα δεν θα χρειαζόταν να απαντήσετε..γιατί σαφώς δεν υπονοησα οτι αυτό είναι η κοπελα…και επειδή ακριβώς δεν είναι έτσι αλλά ειναι ένα φωτεινό γλυκύτατο πρόσωπο έτσι θα έπρεπε να την δούμε τι ακριβώς δεν καταλάβατε απ’ όλα όσα εγραψα?? η Αμάντα έχει μια καταπληκτική φωνή δεν χρειαζόταν να την ντυσουν σαν μέλος χορωδίας όπως έγραψα και πιο πανω για να αναδείξει οτιδήποτε…αντί να σας πειράξει ο ευτελισμός της από το κρατικό κανάλι της Νορβηγίας σας πείραξαν αυτά που έγραψα εγώ…οκ!!!!

          Απάντηση
          • Σπυριδουλα
            Σπυριδουλα says:

            Εγω απο τα σχολια σας εκλαμβανω οτι στεκεστε υπερβολικα στην εικονα και τεινετε να κατηγορειτε τους Νορβηγους χωρις λογο. Δε νομιζω πως χρειαζεται καποια ιδιατερη αμφιεση η Αμαντα, ετσι ωστε να φανει ποσο φωτεινο πλασμα ειναι. Για αυτο χρειαζεται μονο ο χαρακτηρας της.

      • Ben
        Ben says:

        Η έννοια του καλού ντυσίματος των Νορβηγών είναι τελείως διαφορετική από ότι στην Ελλάδα η στην Ιταλία πχ. Με ένα καθαρό τζινακι και μια σιδερωμένη ζακετουλα ο Νορβηγός μπορεί να πάει τόσο το πρωί στο κιόσκι να πάρει την εφημερίδα του όσο και το βράδυ καλεσμενος σε γάμο. Οχι γιατί του αρέσει να ναι λετσος αλλά γιατί έχει τελείως διαφορετική αντίληψη για το τι είναι καλό ντύσιμο, αυτό που για μας μπορεί να είναι πρόχειρο, για αυτούς είναι υπεραρκετό και τίμιο για τις περισσοτερες περιστασεις. Εγώ θα ξαφνιαζόμουν αν η Αμάντα έβγαινε με καμία τουαλέτα. Μην συγκρίνεις με τον ΤΙΧ, αυτός είναι περσονα και φοράει ότι θες γούνες και την Αρτα και τα Γιάννενα γιατί είναι το στυλ του προχω ραπερ που πουλαει. Υπόψη βέβαια αυτό που νομίζει ο Νορβηγός εν έχει 2022 για προχω στυλ ήταν προχω στον υπόλοιπο κόσμο το 1996. Δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί τόσα αρνητικά σχόλια ένα απλό ντύσιμο της Αμαντας σε μια συνέντευξη λίγων δευτερολεπτων.

        Απάντηση
        • Camelaki
          Camelaki says:

          Είδατε κάπου να γράφω για τουαλέτα δηλαδή μέση λύση στο ντύσιμο δεν υπάρχει???από το στυλ πυτζαμέ στο Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη?????

          Απάντηση
  7. C.G
    C.G says:

    Ντρέπομαι. Πολύ χαμηλό το επίπεδο. Φυσικά αναφέρομαι σε όσους ασχολούνται με το τι θα φορέσει ένα κορίτσι σαν την Αμάντα κρίνοντας με το προσωπικό τους γούστο και με το πως έχουν μάθει το “καλοντυμένο” μέσα από τα πρωινάδικα, τις πίστες και την αισθητική της βλαχοτρασίλας και του κακού “κιτς” . Την Αμάντα όσο την έχω δει την βρίσκω υπέροχη σε όλα της. Ενα κορίτσι της ηλικίας της.

    Απάντηση
    • Camelaki
      Camelaki says:

      Η αισθητική μου δεν έχει καμμία σχέση ούτε με τα πρωιναδικα ούτε με τα μπουζούκια ούτε με τίποτα από όσα περιγραφεις…ευτυχώς η δυστυχώς ανήκω στην μειοψηφία που σιχαίνεται τέτοιου είδους φτηνιαρικα στυλ…
      Πρέπει να απολογηθω γιατι μου αρέσει το απλό ντύσιμο με στυλ???και η Στεφανία είναι νέα κοπέλα αλλά όπου εμφανίστηκε πέρσι ηταν πολυ κομψά ντυμένη με ντύσιμο που αναδείκνυε την ηλικία της….και ναι μπορεί η Αμάντα σαν κοπέλα να ντύνεται απλά αλλά οι Νορβηγοί το τερμάτισαν….

      Απάντηση
      • Ben
        Ben says:

        Καλό θα ήταν να κατανοησεις που εμφανίστηκε με ποια δεδομένα και μετά να κρίνεις. Σε νορβηγικό σοου στη νορβηγική τηλεόραση στη Νορβηγία. Με το απλό στυλ αυτό είναι σαν να λέει είμαι όντως μια από σας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αν εμφανιζόταν έτσι στο Τορίνο στη σκηνή ναι θα χες δίκιο σε όσα γράφεις αλλά τώρα να κρίνει ο καθένας με το γούστο του 100 διαφορετικούς ανθρώπους να ρωτήσεις, 100 διαφορετικές γνώμες θα πάρεις. Για μια συνέντευξη δευτερολεπτων μιλάμε, δεν κατανοώ γιατί συγκρίνεις με Τιξ από τη μια, με Στεφάνια από την άλλη. Ουτε στο My style rocks δεν θα σηκωνε τοση κριτικη το θεμα πραγματικα.

        Απάντηση
        • Camelaki
          Camelaki says:

          Συνεκρινα τον TIX γιατί έγραψες ότι οι Νορβηγοί έχουν διαφορετική προσέγγιση στο ντύσιμο…το δέχομαι αυτό που λες/γράφεις όμως στον εθνικό τελικό φετος που πήγε ο Νορβηγός και έδωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφοριας μια χαρά ήταν ντυμενος…όσο για την εκπομπή μόδας αμφιβόλου ποιότητας που αναφέρεις τι σχέση έχει με την συζήτηση για την εμφάνιση της Αμάντα που την αδικούσε σαν εικόνα????επίσης γράφεις ότι πιθανά την έντυσαν έτσι απλά (γιατί αυτό μάθαμε σήμερα ότι οι Νορβηγοί εμπλέκονται στην εμφάνιση της) για να δείχνει ότι είναι μέρος της νορβηγικής κουλτούρας ας πούμε….συμφωνα με την λογική αυτή οι Ολλανδοί έπρεπε να φορέσουν στην Στεφανία ξυλοπαπουτσα και οι Σουηδοι στην Έλενα κράνος των Βικινγκς στις εμφανίσεις τους στα εκεί τηλεοπτικά σόου….η Αμάντα δεν έχει ανάγκη να αποδείξει στους Νορβηγούς τίποτα γιατί αν διαβάσεις τις συνεντεύξεις της καταλαβαίνεις ότι αγαπά πολύ και σέβεται την χώρα στην οποία ζει και κάνει καριερα…

          Απάντηση
          • Ben
            Ben says:

            Είδες που ήρθες στα λόγια μου..Ακριβώς επειδη η Αμαντα δεν έχει να αποδείξει στους Νορβηγούς τίποτα, βγήκε με ένα απλό ντύσιμο. Το ότι την αδικούσε σαν εικονα, είναι δίκη σου άποψη. Το ότι συγκρίνεις μια επιλογή για απλό/καζουαλ ντύσιμο, με μια άλλη που θα μπορούσε να ήταν άλλες χρονιές με έθνικ παραδοσιακά κοστούμια τύπου ξυλοπαπουτσα και Βίκινγκς άλλων χωρών για Στεφάνια και Παπαριζου..δέν εχω να πω κάτι. Τρικυμία εν κρανίω.

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *