Εσθονία: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός του Eesti Laul 2022!

Συνεχίζεται απόψε το Eesti Laul 2022, το οποίο και “άνοιξε τον χορό” των εθνικών τελικών ενόψει του 66ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο.

Δύο ημέρες μετά τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού της εσθονικής επιλογής, άλλοι δέκα καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν σήμερα για την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό της 12ης Φεβρουαρίου.

Παρουσιαστές του δεύτερου ημιτελικού θα είναι η τραγουδίστρια Maarja-Liis Ilus και ο ηθοποιός Priit Loog.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Eesti Laul 2022 θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 19:30 και θα έχει διάρκεια τρεις ώρες. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ERR, πατώντας ΕΔΩ.

Οι συμμετέχοντες

Δέκα καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν και σήμερα στον δεύτερο ημιτελικό του Eesti Laul 2022, με έπαθλο ένα από τα πέντε εισιτήρια για τον τελικό της εσθονικής επιλογής.

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τους δέκα καλλιτέχνες και τα υποψήφια τραγούδια τους για το Eesti Laul 2022:

1. Jyrise – “Plaksuta
2. Maian – “Meeletu
3. Boamadu – “Mitte kauaks
4. Evelin Samuel – “Waterfall
5. Black Velvet – “Sandra
6. Pur Mudd, Shira – “Golden Shores
7. Jaagup Tuisk – “Kui vaid
8. Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany – “What To Make Of This
9. Stefan – “Hope
10. Anna Sahlene – “Champion

Αξίζει να αναφερθεί πως οι Minimal Wind και Elisabeth Tiffany δεν θα ερμηνεύσουν ζωντανά το τραγούδι τους, μιας και βρέθηκαν προ ολίγων ημερών θετικές στον Covid-19. Έτσι, θα διαγωνιστούν στον αποψινό ημιτελικό με το βίντεο κλιπ της συμμετοχής τους.

Φιναλίστ

Πέντε τραγούδια προκρίθηκαν από τον προχθεσινό πρώτο ημιτελικό στον μεγάλο τελικό του Eesti Laul 2022 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι:

Φορμάτ

Στους προημιτελικούς πέντε τραγούδια (από τα δέκα) από κάθε σόου θα επιλεγούν για να προχωρήσουν στον ημιτελικό. Τρία τραγούδια θα επιλέξει το κοινό και δύο η κριτική επιτροπή. Στους ημιτελικούς πέντε τραγούδια θα επιλεγούν για τον τελικό από κάθε σόου. Οι δύο ημιτελικοί έχουν δύο γύρους: οι νικητές του πρώτου γύρου καθορίζονται από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και τις τηλεφωνικές ψήφους των τηλεθεατών και οι νικητές του δεύτερου γύρου αποφασίζονται μόνο από τις τηλεφωνικές ψήφους των θεατών. Στους Ημιτελικούς και στον Τελικό οι καλλιτέχνες αξιολογούνται από τις live εμφανίσεις τους.

Στον Μεγάλο Τελικό το σόου θα έχει δύο γύρους ψηφοφορίας. Ο πρώτος γύρος θα καθορίσει τις συμμετοχές που θα προκριθούν στον Σούπερ Τελικό, οι οποίοι καθορίζονται από το 50% της κριτικής επιτροπής και το 50% της τηλεοπτικής ψήφου. Εκεί ο Εσθονός εκπρόσωπος επιλέγεται με τηλεοπτική ψηφοφορία 100%.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *