Εσθονία: Τα στοιχήματα πριν από τον δεύτερο ημιτελικό του Eesti Laul 2022!

Συνεχίζεται απόψε το βράδυ το Eesti Laul, ο εθνικός τελικός της Εσθονίας για την Eurovision 2022. Δέκα υποψήφιοι διαγωνίζονται για τα πέντε τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό και από εκεί για τον νικητή στο Τορίνο.

Σύμφωνα με τα στοιχήματα λίγες ώρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό, φαβορί για την πρόκριση δείχνουν οι Stefan, Jaagup Tuisk,  Black Velvet, Anna Sahlene και MaianΑμφότεροι φαίνεται ότι θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα και θα τους ξαναδούμε στον τελικό του Eesti Laul στις 12 Φεβρουαρίου.

Στον πρώτο ημιτελικό, τα στοιχήματα έπεσαν μέσα και στους πέντε υποψηφίους που προκρίθηκαν στον Τελικό.

Οι πέντε που θα προκριθούν στον τελικό του Eesti Laul 2022, θα καθοριστούν ύστερα από δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο και ύστερα από συμψηφισμό της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και κοινού θα προκριθούν τέσσερα τραγούδια. Ανάμεσα στα έξι εναπομείναντα τραγούδια θα υπάρξει εκ νέου ψηφοφορία όπου μόνο το τηλεοπτικό κοινό θα καθορίσει το ένα και τελευταίο τραγούδι που θα προκριθεί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον δεύτερο ημιτελικό του Eesti Laul 2022 στις 19:30 μέσα από την ιστοσελίδα της εσθονικής δημόσιας τηλεόρασης πατώντας  ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Εσθονίας στη Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovisionworld, ERR
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *