Η Στεφανία καλεσμένη στην εκπομπή της διάσημης youtuber Nikkie Tutorials

Την 19χρονη Ελληνίδα pop star Stefania, φιλοξένησε η κορυφαία make up artist και YouTuber, NikkieTutorials στο Ολλανδικό κανάλι Nop Zapp και στην εκπομπή Make-up Cup.

Η NikkieTutorials που μετρά πάνω από 13.9 εκατομμύρια subscribers και πάνω από 1.5 δισεκατομμύρια προβολές στα βίντεο της στο Youtube, έχει συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες stars της παγκόσμιας showbiz όπως οι : Adele, Rihanna και Lady Gaga

Η σχέση της λαμπερής Stefania με την κορυφαία make up artist και YouTuber, Nikkie Tutorials, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά εν όψει του διαγωνισμού της Eurovision 2021. Η Nikkie ήταν η οικοδέσποινα της συνέντευξης στην εκπομπή της “Look Lab”, με την 18χρονη τότε διαγωνιζόμενη, η οποία έλαβε χώρα λίγο πριν το μεγάλο τελικό που έφερε την χώρα μας στην 10η θέση της τελικής κατάταξης.

https://www.youtube.com/watch?v=wk_HxfW7dXs

Αυτή τη φορά, η NikkieTutorials, επιφύλαξε μια θερμή υποδοχή στην δημοφιλή και στο oλλανδικό κοινό, Stefania, στην εκπομπή Make-up Cup με τους διαγωνιζόμενους να μένουν κυριολεκτικά με “ανοιχτό το στόμα” στο άκουσμα του ονόματος της. Η Stefania ανέλαβε χρέη κριτή στο πλευρό της παρουσιάστριας, στην αναμέτρηση μεταμόρφωσης μεταξύ των διαγωνιζομένων.

Η Stefania, ιδιαίτερα επικοινωνιακή, φαίνεται ότι εκτός από το τραγούδι έχει και μεγάλη έφεση και στην παρουσίαση αφού πρόσφατα παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τα Super Awards Κύπρου, με τον Θέμη Γεωργαντά αλλά και τα τηλεοπτικά “Όσκαρ” της Ολλανδίας, τα «56α Gouden Televizier-Ring Gala 2021» .

H Stefania πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της single “Wait no more” ενώ ετοιμάζει πολλές ακόμα εκπλήξεις για το μέλλον.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *