Η Eurovision τώρα και στο Spotify!

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 ημερών από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022 στις 14 Μαΐου, ο αγαπημένος μας διαγωνισμός ανακοίνωσε μία εξέλιξη που φαντάζει σαν “χαράς Ευαγγέλια” για τους Eurofans.

Πιο συγκεκριμένα, μια επιθυμία πολλών Eurofans έγινε από σήμερα πραγματικότητα. Έτσι, η Eurovision πλέον έφτιαξε το δικό της επίσημο προφίλ στο Spotify, συντροφεύοντάς μας με πολλές Playlist στην καθημερινότητά μας.

Ήδη, στο προφίλ του διαγωνισμού στη γνωστή πλατφόρμα μπορεί να βρει κανείς τρεις playlist. Η μία εξ αυτών περιλαμβάνει τα πέντε τραγούδια που θα συμμετέχουν τον Μάιο στο Τορίνο και έχουν ήδη αποκαλυφτεί.

Η δεύτερη εξ αυτών περιλαμβάνει όλους τους νικητές της 66χρονης ιστορίας του διαγωνισμού. Από το “Refrain” της Lys Assia ως το “Zitti e Buoni” των Måneskin, μπορεί κανείς να βρει όλα εκείνα τα τραγούδια που διαμόρφωσαν τη Eurovision ως το μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου του πλανήτη.

Τέλος, η τρίτη λίστα περιλαμβάνει πάνω από 100 Eurovision Classics που έχουν μείνει στη συνείδηση του κόσμου, ανεξαρτήτως της επίδοσής τους στον διαγωνισμό. Στην playlist αυτή μπορεί να βρει κανείς παλαιότερες επιτυχίες όπως το “Dschingis Khan”, το “Insieme: 1992”, το “Save Your Kisses For Me”, αλλά και πιο σύγχρονες όπως το “Molitva”, το “Grande Amore” και το “My Number One”.

Όπως αναφέρει και η δημοσίευση του επίσημου λογαριασμού της Eurovision στο Facebook, το προφίλ στο Spotify θα εμπλουτιστεί σύντομα και με άλλες playlist που θα καλύπτουν όλα τα γούστα των Eurofans.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *