Ιρλανδία: Τα στοιχήματα λίγο πριν το The Late Late Eurovision Special!

Η Ιρλανδία επιλέγει απόψε τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2022, με τον μεγάλο τελικό του The Late Late Eurovision Special να λαμβάνει χώρα στο Δουβλίνο.

Ποιον δείχνουν όμως νικητή τα στοιχήματα, λίγες ώρες πριν τον εθνικό τελικό;

Η Brooke Scullion με το τραγούδι That’s Rich, πέρασε στην πρώτη θέση των στοιχημάτων τις τελευταίες ώρες, με την Janet Grogan με το Ashes Of Yesterday, να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής. Οι υπόλοιποι τέσσερις υποψήφιοι βρίσκονται αρκετά πίσω τους.

Οι φιναλίστ

320 τραγούδια υπεβλήθησαν τους προηγούμενους μήνες στο RTÉ, προκειμένου να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ιρλανδίας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Από τις 320 συμμετοχές, η ιρλανδική κρατική ραδιοτηλεόραση επέλεξε τις έξι καλύτερες που θα διαγωνιστούν απόψε για το εισιτήριο για το Τορίνο.

Οι έξι καλλιτέχνες είναι:

  1. Patrick O’Sullivan – One Night, One Kiss, One Promise
  2. Janet Grogan – Ashes Of Yesterday
  3. Brendan Murray – Real Love
  4. Miles Graham – Yeah, We’re Gonna Get Out Of It
  5. Rachel Goode – I’m Loving Me
  6. Brooke Scullion – That’s Rich

Τρόπος επιλογής

Ο εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στη Eurovision 2022 θα προκύψει ισομερώς από την ψηφοφορία του κοινού, την ψηφοφορία μιας διεθνούς κριτικής επιτροπής και μιας κριτικής επιτροπής που θα βρίσκεται στο στούντιο.

Το The Late Late Eurovision Special θα αρχίσει στις 23:35 και θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του RTÉ One , πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision 2022!
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *