Ισλανδία: Συνέντευξη με την Stefanía Svavarsdóttir | Με ένα τραγούδι για την γονική αγάπη στο Söngvakeppnin 2022! (Video)

Μετά και την ανακοίνωση για την συμμετοχή της στο Söngvakeppnin 2022, η Stefanía Svavarsdóttir μιλάει αποκλειστικά στο EurovisionFun και τον Αποστόλη Ματάμη.

Η Stefanía Svavarsdóttir είναι μία εκ των φιναλίστ στον εθνικό τελικό της Ισλανδίας, Söngvakeppnin 2022 με το τραγούδι “Heart of Mine“.

Κλήθηκα από τον συνθέτη του κομματιού με τον οποίο έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν. Είναι φανταστικός και αποφάσισα να κάνω αυτό το βήμα μαζί του χωρίς δισταγμό. Δεν είχα καν ακούσει το τραγούδι αλλά ήξερα ότι θα είναι καλό. Παρακολουθώντας πέρσι τον διαγωνισμό με την κόρη του, τον ρώτησε πότε θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Δεν το είχε σκεφτεί ποτέ και το έκανε για αυτήν. Το “”Heart of Mine” μιλάει για την πατρική αγάπη προς το παιδί. Έχω και εγώ δύο μικρά παιδία και πραγματικά αισθάνθηκα το τραγούδι όταν διάβασα τους στίχους, είναι υπέροχοι! Σημαίνει πολλά για εμένα. 

Στον ημιτελικό του εθνικού τελικού, η Stefania βάσει κανονισμών θα διαγωνιστεί με την ισλανδική εκδοχή του κομματιού, “Hjartað mitt“:

Θέλαμε, πέραν της αγγλικής εκδοχής, και ένα κομμάτι στα Ισλανδικά. Έτσι ώστε να το καταλάβουν τα παιδιά μας ακούγοντας το. Γιατί ένα συγκεκριμένο σημείο είναι αποκλειστικά για αυτά.

Η ίδια, έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την σκηνική της εμφάνιση στον ημιτελικό του Söngvakeppnin 2022.

Θα είναι μία δυναμική παρουσίαση. Και χάρις τους στίχους, θα είναι μια εμφάνιση προσωπική, και γεμάτη συναισθήματα. 

Η Stefania έχει βρεθεί στην σκηνή του εθνικού τελικού της χώρας της άλλες πέντε φορές ακόμα και λαμβάνοντας μέρος στα φωνητικά υποψήφιας συμμετοχής.

Από τα συνυποψήφια τραγούδια ξεχωρίζει αυτό των Suncity and Sanna.

Αγαπημένη της ισλανδική συμμετοχή είναι αυτές των Selma (1999) και ICY (1986) ενώ από τον διαγωνισμό γενικότερα ξεχωρίζει τη συμμετοχή του Salvador Sobral (Πορτογαλία 2017).

Αν μπορούσε να συνεργαστεί με κάποιον eurostar θα επέλεγε την Marija Šerifović (Σερβία 2007).

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Stefanía Svavarsdóttir μας χάρισε ένα μέρος της συμμετοχής της ακαπέλα.

Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη της Stefanía Svavarsdóttir στο video που ακολουθεί:

Ακούστε το “Heart of Mine“, την  συμμετοχή της Stefanía Svavarsdóttir στο Söngvakeppnin 2022!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ισλανδία και το Söngvakeppnin 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *