Ισραήλ: Απόσυρση του Michael Ben David από τον φετινό διαγωνισμό;

Το Ynet, ένας από τους σημαντικότερους ισραηλινούς ιστότοπους ειδήσεων και γενικού περιεχομένου, αναφέρει ότι ο Michael Ben David, ο εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision 2022, σκέφτεται το ενδεχόμενο απόσυρσής του από τον διαγωνισμό. Με βάση, λοιπόν, το Ynet, ο ισραηλινός εκπρόσωπος είναι δυσαρεστήμενος με τη συμπεριφορά και την εσωτερική πολιτική της ομάδας, με την οποία εργάζεται εν όψει τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Η πηγή του Ynet αναφέρει ότι:

Ο Michael έρχεται ένθερμα στον διαγωνισμό, αλλά αν καταλάβει ότι υπάρχουν αποφάσεις που του στερούν το δικαίωμα να εκπροσωπήσει το Ισραήλ με αξιοπρέπεια, δεν θα πάει.

 

Το KAN, η Ισραηλινή εταιρία Μεταδόσεων, έχει δηλώσει ότι ο τραγουδιστής συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο τραγούδι του και στο επίσημο βίντεο κλιπ.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Michael Ben David κέρδισε τον τελικό της ισραηλινής έκδοσης του X Factor με το τραγούδι I.M. Σε περίπτωση που αποφασίσει να μην αποσυρθεί τελικά από τον διαγωνισμό, το τραγούδι θα υποβληθεί σε επεξεργασία (revamp).

 

Ο Michael Ben David πρόκειται να εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2022!

 

Πηγή

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *