Ισραήλ: Απόψε ο μεγάλος τελικός του X Factor!

Τον εκπρόσωπό του στη Eurovision 2022 επιλέγει απόψε το Ισραήλ, καθώς διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του X Factor Israel.

Η Inbal Bibi, ο Michael Ben David, ο Eli Huli και η Sapir Saban θα μονομαχήσουν για την εκπροσώπηση του Ισραήλ στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο.

Στο προχθεσινό σόου οι τέσσερις φιναλίστ ερμήνευσαν από δύο τραγούδια έκαστος, με την ψηφοφορία να καθορίζει το τραγούδι με το οποίο θα διεκδικήσει ο καθένας τους το εισιτήριο για τον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Τα τραγούδια

Τέσσερα τραγούδια θα ακούσουμε σήμερα στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Τα τραγούδια αυτά, όπως προέκυψαν από την προχθεσινή ψηφοφορία, είναι:

  • Inbal Bibi – Marionette
  • Michael Ben David –I.M 
  • Eli Huli – Blinded Dreamers
  • Sapir Saban – Breaking My Own Walls

Τρόπος επιλογής

Ο αποψινός μεγάλος τελικός του XFactor Israel θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Στον πρώτο γύρο, οι τέσσερις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν από μία διασκευή. Ο καλλιτέχνης εκείνος που θα λάβει τη μικρότερη βαθμολογία θα αποκλειστεί από τη συνέχεια του τελικού.

Στον δεύτερο γύρο, οι τρεις εναπομείναντες καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τις υποψήφιες συμμετοχές τους για την εκπροσώπηση του Ισραήλ στη Eurovision 2022.

Το τελικό αποτέλεσμα θα καθοριστεί κατά 25% από την κριτική επιτροπή του σόου (Netta Barzilai, Aviv Geffen, Margalit Tzan’ani, Ran Danker, Miri Mesika), κατά 25% από μία διεθνή κριτική επιτροπή και κατά 50% από την ψηφοφορία των Ισραηλινών τηλεθεατών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον μεγάλο τελικό  του X Factor Israel μέσα από τη συχνότητα του Channel 11, πατώντας ΕΔΩ. Το αποψινό σόου ξεκινάει στις 21:30 και αναμένεται να έχει διάρκεια δύο ωρών.

Το Ισραήλ εκπροσωπήθηκε στην Eurovision 2021, από την Eden Alene,  με το τραγούδι Set Me Free, καταλαμβάνοντας την 17η θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Ισραήλ στην Eurovision 2022.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *