Ισραήλ: Ο Marvin Dietmann θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια!

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να υπάρχει έντονη φημολογία πως ο εκπρόσωπος του Ισραήλ Michael επιθυμεί να αποσυρθεί από το διαγωνισμό, το κανάλι της χώρας όμως την ίδια ώρα ανακοίνωσε πως ο Marvin Dietman θα είναι υπεύθυνος για τη σκηνική παρουσία του I.M στο Τορίνο.

Ο Marvin δεν είναι καινούριος για τους λάτρεις του διαγωνισμού. O Αυστριακός σκηνοθέτης ήταν υπεύθυνος για την εμφάνιση της Conchita Wurst το 2014 και πολλών άλλων ακόμα συμμετοχών της χώρας. Μόλις πέρασε ήταν καλλιτεχνικός επιμελητής επτά χωρών, ανάμεσα τους και η Κύπρος με το El Diablo. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το Ισραήλ, έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα προετοιμάσει την σκηνική παρουσία του νησιού της Αφροδίτης και το 2022!

Μέσα από ανάρτηση στο Facebook, το KAN, ανακοίνωσε τα νέα γράφοντας:

“Ο Marvin Dietman θα σκηνοθετήσει την Ισραηλινή συμμετοχή στην Eurovision 2022!

H Ισραηλινή αντιπροσωπεία ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Διεθνής Καλλιτεχνικός Διευθυντής θα σκηνοθετήσει το show του Michael Ben-David στο Τορίνο.

Ο Dietman είναι πολύτιμος σκηνοθέτης με εκτενή εμπειρία στο διαγωνισμό. Στο πλούσιο βιογραφικό του θα βρείτε μια σειρά ετών όπου ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής ή συμμετείχε με διάφορους άλλους ρόλους ή με άλλες χώρες. Μεταξύ άλλων, η Dietman υπογράφει τη νικητήρια εμφάνιση της Conchita το 2014.

Η εμπλοκή του στη φετινή συμμετοχή του Ισραήλ δικαιολογείται με φόντο την πλούσια εμπειρία του στην Eurovision, που μιλάει από μόνη της, και την επιθυμία φτάσει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα επί σκηνής. “

Το Ισραήλ φέτος θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού με τον Michael να ερμηνεύει το “I.M” και να θέλει να συνεχίσει το σερί προκρίσεων της χώρας από το 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=nqu3-CHeOWM

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νεότερα του αγαπημένου σας διαγωνισμού!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *