Κροατία: Χωρίς θεατές το Dora 2022!

Πριν από λίγη ώρα, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κροατίας, HRT, ανακοίνωσε ότι δε θα υπάρχει κοινό στο Dora 2022.

Σε μια ανάρτηση στο επίσημο λογαριασμό του Dora στο Facebook, το HRT εξήγησε ότι δε θα υπάρχει κοινό στη Dora για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά:

“Ύστερα απο τα πολυάριθμα μηνύματα σας σχετικά με τα εισιτήρια για το Dora 2022, δυστυχώς, λόγω των δεδομένων των σημερινών επιδημιολογικών μέτρων, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κοινού. Ωστόσο, εξακολουθούμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και αν υπάρξει διαφορετική απόφαση, ασφαλώς θα σας ενημερώσουμε άμεσα”.

Το HRT έχει λάβει μέτρα σε περίπτωση που κάποιος από τους καλλιτέχνες βρεθεί θετικός στο Covid-19. Αν ένας ή δύο καλλιτέχνες αποσυρθούν μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου, τη θέση τους καταλαμβάνει ο πρώτος, δεύτερος, τρίτος ή ακομα και ο τέταρτος εφεδρικός καλλιτέχνης. Σε περίπτωση που πέντε ή περισσότεροι καλλιτέχνες αποσυρθούν μετά τη 1η Φεβρουαρίου, το τραγούδι τους θα αποσυρθεί και ο αριθμός τηλεφώνου για το τραγούδι τους θα καταστεί ανένεργος.

Αν κάποιος από τους καλλιτέχνες εμφανίσει συμπτώματα ή βρεθεί θετικός στο Covid-19 μετά την πρόβα τζενεράλε στις 16 Φεβρουαρίου, στη γενική πρόβα στις 18 Φεβρουαρίου ή ακόμα και στις 19 Φεβρουαρίου, θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του ζωντανού τελικού μια ηχογράφηση της ερμηνείας του καλλιτέχνη.

Σε περίπτωση που ένας από τους καλλιτέχνες αναπτύξει συμπτώματα Covid-19 μετά τη γενική πρόβα στις 18 Φεβρουαρίου, θα προβληθεί μια ηχογράφηση από την εν λόγω πρόβα κατά τη διάρκεια του ζωντανού τελικού.

Ο εθνικός τελικός του Dora 2022, μέσα από το οποίο θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Κροατίας στην Eurovision 2022, θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου στο Marino Cvetković Sports της Opatija!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κροατίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: DORA HRT / Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *