Κύπρος: Η Ανδρομάχη εκπρόσωπος του νησιού στο Τορίνο;

Σε αρένα μάχης φαίνεται να έχει εξελιχθεί η εκπροσώπηση της Κύπρου, στην Eurovision 2022.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα τα σενάρια για τον διάδοχο, της Έλενας Τσαγκρινού να είχαν πάρει φωτιά, καθώς όλο και περισσότερα ονόματα έπεφταν στο τραπέζι για την εκπροσώπηση του νησιού, στη φετινή Eurovision, φαίνεται όμως πως η τελική απόφαση έχει παρθεί.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, το ΡΙΚ έχει καθυστερήσει να ανακοινώσει τον καλλιτέχνη που θα το εκπροσωπήσει στην επερχόμενη Eurovision, καθώς πρώτα αναζητούσε το κατάλληλο τραγούδι και μεταγενέστερα τον τραγουδιστή, που θα το ερμηνεύσει.

Χθες, μέσα από την απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha Κύπρου, Με Αγάπη Χριστιάνα, ο δημοσιογράφος Χάρης Παπαθεοχάρους προχώρησε σε μια νέα αποκάλυψη σχετικά με το πρόσωπο όπου αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του, να εκπροσωπήσει την Κύπρο και να βρεθεί στο Τορίνο της Ιταλίας τον ερχόμενο Μάιο.

Συγκεκριμένα o δημοσιογράφος ανέφερε πως το τραγούδι είναι έτοιμο και έπεσαν και οι υπογραφές. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η εκπρόσωπος του νησιού της Αφροδίτης, για φέτος θα είναι η Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

 

Υπενθυμίζουμε ότι, οι Marvin Dietmann & Dan Shipton θα είναι η καλλιτεχνική ομάδα του νησιού, για την Eurovision 2022.

Ποια είναι η Ανδρομάχη Δημητροπούλου;

Η Ανδρομάχη έχει καταγωγή από την Ηλεία και μετά το σχολείο άρχισε σπουδές στη Γερμανική Φιλολογία στην Αθήνα ενώ παράλληλα ξεκίνησε να τραγουδά σε μαγαζιά. Το 2015 δοκίμασε τις δυνάμεις της στον δεύτερο κύκλο του The Voice Of Greece, ενώ το 2017 πρωτοκυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο ‘Το φεγγάρι” και συνεργάστηκε και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ποιος πιστεύετε ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2022; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ τη συγκεκριμένη κοπέλα με τραγούδι τύπου Fuego El Diablo replay (αναφέρω replay και Fuego λόγω Alex P)…
    Ελπίζω το τραγούδι που επέλεξαν να δένει με την φωνή της Ανδρομάχης και γενικά το παρουσιαστικό της.
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. esc1234
    esc1234 says:

    Αν για άλλη μια χρόνια πάνε να στείλουν τη συνταγή fuego με μια τραγουδίστρια που τραγουδάει μοντέρνο λαϊκό πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

    Απάντηση
  3. MARIA
    MARIA says:

    Εύχομαι το τραγούδι που θα της δώσουν να της ταιριάζει και κατά την γνώμη μου θα ήθελα να έχει και έναν πιο παραδοσιακό ήχο το τραγούδι γιατί πιστεύω εκεί θα αναδειχθεί καλύτερα η φωνή της. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να την δω με αγγλόφωνο και καθαρά ποπ τραγούδι γιατί πιστεύω θα χαντακωθεί και είναι κρίμα γιατί την θεωρώ πολλά υποσχόμενη και είναι καιρός για την Κύπρο να στείλει κάτι διαφορετικό γιατί τα τελευταία χρόνια στέλνει απομιμήσεις του fuego. Αν το τραγούδι είναι καλό και η σκηνική παρουσία αξιοπρεπής θεωρώ ότι έχει πιθανότητες να πάει καλά, γιατί την εμφάνιση την έχει και μην ξεχνάμε ότι παίζει κι αυτό το ρόλο του, όπως και πέρυσι η Στεφανία πιστεύω λόγω της εμφάνισης της πήρε κάποιους έξτρα ψήφους. Τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι οπότε όλα παίζουν ρόλο.

    Απάντηση
  4. Ben
    Ben says:

    Όμορφη, λαϊκή φωνή η Ανδρομαχη. Υποψιάζομαι θα στείλουν το κλασικό πια φορμουλαϊκο τραγουδι του Alex P Fuego/Replay, στημένο πάντα με την ίδια ακριβώς δομή και θα του φορέσουν κάνα πιο λαϊκό όργανο, μπουζούκι ή κλαρίνο για να ταιριάζει κάπως και με την Ανδρομάχη σαν ερμηνευτρια. Απο κει και περα θα ρθει και ο Dietmann να κανει την ολιγον τι ανοστη καλλιτεχνικη του επιμελεια και τη συνεχεια λιγο πολυ τη φανταζομαστε. Μακαρι βεβαια να πεφτω 100% εξω και να εχουν φυλαξει οντως τραγουδαρα οι Κυπριοι για φετος.

    Απάντηση
  5. Mode
    Mode says:

    Η Κύπρος και όσοι επιλέγουν τις συμμετοχές της νομίζω πως δεν πήραν κανένα μήνυμα τόσα χρόνια; Οκ θα βάλουν λίγο έθνικ και κάποιο ελληνικό στίχο και; Το ότι οι επιτροπές πατώνουν κάθε χρόνο τα έθνικ δεν το έχουν αντιληφθεί; Μήπως το μόνο που νοιάζει στην πανικ είναι τα streamings και η εμπορική επιτυχία του τραγουδιού και όχι η τύχη του στον διαγωνισμό; Μήπως μετά τις αποτυχίες το τικ να αφήσει την πανικ και να ανοίξει τους ορίζοντες του; Επίσης γιατί πρέπει να στείλουν την Ανδρομάχη και όχι κάποια Κυπρια καλλιτέχνιδα; Μήπως πάλι γιατί αυτήν θέλει να προωθήσει η πανικ; Ποιος ξέρει την Ανδρομάχη και σε τι υπερτερεί σε σχέση με Κύπριες συναδελφισσες της; Οκ η Φουρέιρα και η Τάμτα ήταν πολύ γνωστές, ακόμη και η Τσαγκρινου είχε κάνει ένα σχετικό όνομα, η Ανδρομάχη όμως τι; Γενικά το όλο σενάριο αν ισχύει με απογοητεύει. Και ποια θα είναι η κυπριακή συμμετοχή που μας έλεγαν πως θα υπάρχει; Ένας τυχαίος και καλά Κύπριος στιχουργός για να θολώσουν τα νερά;

    Απάντηση
  6. GeorgeCY
    GeorgeCY says:

    Έθνικ κομμάτι με γυναίκα το 2022; Η Γιουροβίζιον έχει προχωρήσει και στο ΡΙΚ κοιμούνται.
    Πολύ φοβάμαι ΄ότι πάλι θα πάτο θα φάμε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *