Λιθουανία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του Pabandom iš naujo 2022!

Πέντε εβδομάδες μετά την έναρξη του Pabandom iš naujo 2022, σειρά έχει σήμερα η διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της διαδικασίας επιλογής του εκπροσώπου της Λιθουανίας στη Eurovision 2022.

Όπως είναι γνωστό, το Pabandom Iš Naujo 2022, αποτελείται από έξι show: τρεις προημιτελικούς, δυο ημιτελικούς και τον μεγάλο Τελικό. Το αποτέλεσμα και τις 6 βραδιές θα καθοριστεί κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό και κατά 50% από μια πενταμελή κριτική επιτροπή. Για πρώτη φορά, οι κριτές δεν θα αποκαλυφθούν, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται στο τέλος του εκάστοτε σόου για να διασφαλιστεί ότι δεν θα επηρεαστεί η ψήφος του κοινού.

Παρουσιαστές της φετινής έκδοσης του Pabandom Iš Naujo είναι οι Giedrius Masalskis, Ieva Stasiulevičiūtė και Richardas Jonaitis.

Συμμετέχοντες

Οχτώ καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στον αποψινό τελικό του Pabandom Iš Naujo 2022, με τον νικητή να είναι εκείνος που θα εκπροσωπήσει τη Λιθουανία στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι:

  1. Justė KraujelytėHow to Get My Life Back
  2. Lolita Zero Not Your Mother
  3. GebrasyInto Your Arms
  4. Queens of RosesWashing Machine
  5. Monika Liu – “Sentimentai”
  6. Augustė Vedrickaitė ft. Under – “Before You’re 6”
  7. Ieva Zasimauskaitė “I’ll Be There”
  8. Rūta Loop – “Call Me From the Cold”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τελικό του Pabandom iš Naujo! 2022 στις 21:00 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Λιθουανίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2022!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *